PERVİZ QASIMOV'DAN ULU ÖNDER HAYDAR ALİYEV'E SANATÇI SAYGI DURUŞU

Azerbaycan’ın unutulmaz önderi Haydar Aliyev, büyük hizmetler ettiği ülkenin halkı, politika ve sanatçıları tarafından hep akıllarda ve her fırsatta anılıyor.

Türk Dünyası Yayın: 15 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.12.2023 12:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Azerbaycan’ın unutulmaz önderi Haydar Aliyev, büyük hizmetler ettiği ülkenin halkı, politika ve sanatçıları tarafından hep akıllarda ve her fırsatta anılıyor. Haydar Aliyev’in vatanı için verdiği mücadele ve gelişmesi için yaptığı çalışmalar hiç unutulmadı ve unutturulmayacak. 12. Matem günü için hazırlanan özel projede Perviz Qasımov, şarkısı ve klip çalışmasıyla yaptığı eseri tüm dünyaya duyurmayı hedefliyor. “Haydar Ata” isimli çalışması için yönetmen İbrahim Bülbül’ü Azerbaycan’a getiren Perviz Qasımov, klip çalışmasının uygulayıcı yapımcılığını Yalçın Çoban’a teslim etti. Türkiye’den getirdiği ekip ile 10 gün süren bir klip çalışmasını tamamladı. Başarılı sanatçı Perviz Qasımov “Bu iş benim için onur meselesi önderimizi anıyoruz ve bu işte yaşatıyoruz, yaptığım bu iş gurur duyduğumuz önderimize yakışan bir çalışma ile ulaşabildiğim her yerde ülkemin reklamını en güzel şekilde yapacağım” dedi. Azerbaycan halkının ulu önderinin anısına yapılan Perviz Qasımov yorumuyla “Haydar Ata” isimli klip Haydar Aliyev’in ölüm günü olan 12 Aralık’ta yayına girdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.