Hastane Dışında Kurtarıcı Müdahaleler Konferansı

Uluslararası İş İnsanları UİKAD ve İstinye Üniversitesi Liv Hospital işbirliği ile "Hastane Dşında Kurtarıcı Müdahaleler ve İlk Yardım Konferansı "gerçekleştirildi.

Sağlık Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 19:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haber:Fatma Çiçek Geyik 
   Uluslararası İş İnsanları  UİKAD ve İstinye Üniversitesi Liv Hospital işbirliği ile "Hastane Dşında Kurtarıcı Müdahaleler ve İlk Yardım Konferansı "gerçekleştirildi.
    Hayatımızda es geçemeyeceğimiz hatta bir yurttaşlık   görevi gibi herkesin mutlaka bilmesi ve uygulamalı bir şekilde öğrenmesi gereken oldukça faydalı  müfredata ders olarak konulup okutulması elzem  oldukça faydalı  "Hastane Dşında Kurtarıcı Müdahaleler ve İlk Yardım Konferansı "İstinye Üniversitesi Liv Hospital  Çocuk Yoğun  Bakım Uzmanı Doc.Dr .Ayhan  Yaman sunumu ile gerçekleşti. Doc.Dr .Ayhan Yaman  "Çocuk yoğun bakım uzmanıyım, hayatı tehdit altında olan çocukları hayata döndürmeye çalışıyoruz. Böyle bir durumda olay yerinde siz müdahaley ne kadar hızlı ve etkin bir şekilde yaparsanız o kadar az iz kalır."diyerek basit bir müdahalenin bile hayatımızda nasıl Kurtarıcı bir bir etkiye sahip olduğunu belirterek etkinliğe katılan STK Üyeleri,vatandaşlar ve tüm katılımcılara uygulamalı bir şekilde eğitim verdi.
   Günün mihmandarlarından UİKAD  Başkanı  Arzu Yılmaz ise insan sağlığını çok önemsediklerini belirterek bu tür projelere önayak  olup gerçekleştirdiklerini buyüzden önümüzdeki günlerde daha da geniş kapsamlı bir proje ile ilgili çalışmalar yaptıklarını   belirterek  bu anlamlı  günü 8 Mart Dünya  Kadınlar   Gününde  yaparak güne bir başka anlam kattıklarını belirtti. 
    İSÜ Liv Hospital  Bahçeşehir  5.Kat.Konferans Salonunda gerçekleşen  Eğitim Konferansına ÜİKAD Başkanı Arzu Yılmazve yönetiminin yanısıra Liv Hospital Yönetimi Bahçeşehirliler Derneği BADER Başkanı  Uğur Barış  Karabulut,YK. Hamide Doğuş,Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat Derreği Denetleme Kurulu Başkanı  Kaligrafi Sanatçısı  Fatma Çiçek ve birçok STK Üyesi katılım sağladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.