Bodrum Seferi Filminin Basın Toplantısı Yapıldı

"Bodrum Seferi" filminin geçtiğimiz günlerde basın toplantısı yapıldı

Kültür Sanat Yayın: 10 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2024 13:31:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Basın toplantısında Asuman Dabak, Suzan Kardeş, Tarık Papuççuoğlu dışında diğer oyuncular Sarp Bozkurt, Ali İpin, Sedef Şahin, İrfan Kangı, Kahraman Sivri, Ebru Kural, Soner Türker, Fatih Günay, Taner Ayyıldız, Serhat Boylu, ve Boom’cu Onur’ olarak bilinen Ahmet Dursun gibi sevilen oyuncular basın toplatısına katıldılar. Basının önünde kahkahalar havada uçuşurken İrfan Kangı'nın başrol oyuncusu Sarp Bozkurt'a balmumu heykeli espirisi herkesi kahkahalara boğdu. Filmin yapım ortağı ve aynı zamanda filmin yönetmeni Recep Akdağ "Bodrum Seferi" filmini geçen sene çekerken gecesiyle gündüzüyle çekimlerinin çok keyifli geçtiğini sette her zaman kahkahaların havada uçuştuğunu büyük küçük herkesi 12 Nisan'da "Bodrum Seferini " izlemeye davet etti.

Başrol oyuncusu Sarp Bozkurt çekimler sırasında çok eğlendiklerini bal mumu esprisine açıklık getirdi.

Sedef Şahin ise çekimler sırasında hem tatil yaptığını hem de çalıştığını çekimler sırasında kendisini Hülya Avşar gibi hisisetiğini dile getirdi.

 

"Bodrum Seferi" filminin hikayesi Saf ve temiz yürekli bir genç olan Sefer’in her gün rüyasında gördüğü doğa harikası yerin Bodrum olduğunu öğrenmesiyle yola çıkışının ve Bodrum’daki sakarlıklarını konu alan film. Basın toplatısı sonrası "Bodrum Seferi " film oyuncuları Bayram mesajıyla basın toplatısını sonlandırdılar.

 

"Bodrum Seferi" 12 Nisan’da sinema salonlarında seyircisiyle buluşacak.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.