Ünlü sanatçı Nilüfer, koronavirüse yakalandı

Başarılı şarkıcı Nilüfer, koronavirüse yakalandı. Yüksek ateş nedeniyle tedavisine hastanede devam edilen şarkıcı, 22 Eylül'de vereceği konseri de erteledi

Magazin Yayın: 20 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2023 10:30:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şarkıları ve güçlü sesiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan usta sanatçı Nilüfer, koronavirüse yakalandı. Ünlü ismin tedavisi hastanede devam ediyor.

"YÜKSEK ATEŞ VE SEMPTOMLAR GÖRÜLDÜ"

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumu hakkında bilgi veren Nilüfer, "Sevgili dostlar ve değerli kamuoyuna, birkaç gün önce başlayan yüksek ateş ve beraberindeki semptomlarla, maalesef covid virüsüne yakalandığımı öğrendim. Hastanede tedavim devam ediyor ama değerli doktorlarımızın da gayretiyle en kısa zamanda iyileşme sürecimi tamamlayacak ve yeniden buluşacağız. Bu yüzden, 22 Eylül'deki konserimi, 14 Ekim'e ertelemek zorunda kaldım. En kısa zamanda, bir arada, yeniden buluşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı. Nilüfer'in paylaşımına sanatçı dostlarından geçmiş olsun yorumu da geldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.