Çocuk Yazardan Başkan Rize Belediye Başkanı'na Teşekkür

Güncel Yayın: 01 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2023 14:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Özel yetenekli çocuk yazar Miray Özcan, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i ziyaret ederek ikinci kitabı "Miray Kuş Ormanda" adlı eserinin baskısı için verdiği destekten ötürü Belediye Başkanı Rahmi Metin’e teşekkür ederek, kitabını imzaladı.

RİZE (İGFA) - Çocuk kitaplarını yazmaya 10 yaşında başlayan özel yetenekli Miray Özcan, ilk kitabını 2022 yılında yayınlamıştı.

İkinci kitabı "Miray Kuş Ormanda"yı  geçtiğimiz aylarda yayınlayan Özcan, Belediye Başkanı Metin’i ziyaret ederek kitabın baskısı için teşekkür etti. Başkan Metin için kitabı imzaladı.

Sarf etmiş olduğu emeğinden dolayı çocuk yazar Miray ve Ailesine teşekkür eden Başkan Metin, misafirlerini hediye takdiminde bulunarak  uğurladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.