Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu

Güncel Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 14:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla hizmet veren Bilgehanelerin, “Bir hafız yetişir, bir nesil değişir” mottosuyla yürüttüğü Hafızlık Hazırlık Programı’nda eğitim alan öğrenciler, birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden olan Bilgehanelerin Hafızlık Hazırlık Programı’nda eğitim gören öğrenciler iftar programında bir araya geldi.

“Bir hafız yetişir, bir nesil değişir” mottosuyla eğitimlerini sürdüren Hafızlık Hazırlık Programı öğrencileri, Ramazan etkinlikleri kapsamında Selçuklu ilçesindeki Hacıveyiszade Camii’nde hep birlikte iftar yapmanın sevincini yaşadı.

Öğrenciler, muhabbet ve dostluk ikliminin derinden hissedildiği iftar programında emeği geçen herkese teşekkür etti. 

 

BİLGEHANELERDE RAMAZAN AYI DOLU DOLU GEÇİYOR

Bilgehanelerde bu yıl da Ramazan ayında Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması ile Satırdan Sadra: Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması gibi etkinliklerin yanı sıra Bilge Şefler Mutfak Atölyesi öğrencilerinden Ramazan pidesi başta olmak üzere Ramazan ayına özgü lezzetlerin reçeteleri hazırlanıyor. PDR Birimlerinin her haftaya özel belirlediği “Bilgelerle Ramazan” söyleşilerinde ise arkadaşlık, empati gibi kavramlar konuşulmaya devam ediyor. Bilgehanelerin yalnızca çocuklara değil, velilere de hizmet sunduğu mukabele okumalarına ek olarak da anne-kız, baba-oğul teravih buluşmaları düzenleniyor.

Bilgehanelerdeki Ramazan ayı etkinlikleri; çeşitli atölyeler, branş dersler ve tüm eğitim birimleriyle bu kutlu ay boyunca sürecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.