Aktüel Gazete 254. Seçim Sayısı Dağıtımda!

Yerel seçimlerin son günlerinde vaatler ve ihanetler havada uçuştu. CHP Zeytinburnu adayı Onur Soytürk dernek toplantılarında ve esnaf ziyaretinde bol keseden vaatler dağıtmaya devam ediyor. Ömer Arısoy ise her kesimin güvenini kazanmaya devam ediyor.

Güncel Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 11:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Ömert Arısoy: ‘Aynı aşk ve heyecanla devam’ dedi.

Ak Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy yeni dönemde yapacağı projeleri binlerce Zeytinburnu sakininin katıldığı bir toplantıda açıkladı. Devlet hastanesinden,  Zeytinburnu Stadına, hızlı bir Kentsel Dönüşümden yeni okullara kadar bir çok proje seçmeni heyecanlandırdı.

3 bin 416 kişiye istihdam

İlçede yaklaşık 3 bin 500 kişiyi direkt, 5 bin kişiyi de endirekt iş sahibi yaptıklarını belirten Arısoy,  Kariyer Merkezi Koordinatörü Mustafa Aydın ile çok yol aldıklarını belirterek, ‘Zeytinburnu’nda firmalar çalıştıracak personel bulamıyor. Biz işçiyle işveren arasında bir köprü görevi yapıyoruz.’ dedi.

 

5 Bin Konut

Ruhsatı İle Rekor

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy: ‘Yola çıkarken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ ile yol yürüyeceğimizi söyledik. Beştelsiz 160 konut, 55 ticari bölüm teslime hazır. Telsiz Mahallesi 281 konut, 97 ticari bölüm. 2 yıla yakın pandemı ve deprem nedeniyle ciddi sıkıntı yaşandı. Buna rağmen 5 bin ruhsat vererek dönüşümü hızlandırdık’

 

YÜRÜ BRE SOYTÜRK; YALANDAN KİM ÖLMÜŞ!

CHP Zeytinburnu adayı her toplantıda belediyede bin kişiyi istihdam edeceğini söylüyor! GEL DE İNAN!

DEM’E BAŞKAN YARDIMCILIĞI SÖZÜ: CHP’de sular durulmuyor. Bir taraftan 100 milyonlarca para skandalı, bir taraftan kabul etmedikleri ancak DEM partinin ifşa ettiği mutabakat gerçeği ve DEM meclis üyesi adayının deşifre olması samimi Atatürkçüleri partiden uzaklaştırdı.

 

İŞSİZLİĞİ ORTADAN KALDIRACAK (!): Zeytinburnu’nda da durum farklı değil. CHP Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Onur Soytürk, dernekleri ziyaretinde hemen her derneğe bol keseden iş, aş, makam, mevki dağıtmaya devam ediyor. Son icraatı da belediyeyi aldıklarında belediyeye en az bin kişi alacaklarını, kreşlerde Zeytinburnu’nun gençlerine iş imkanı vereceklerini söylüyor. Yani Soytürk ilçede işsiz bırakmayacak-mış!

Soytürk, daha düne kadar kendisi de aday olan ilçe başkanı Metin Doğan ile çıktığı dernek ziyaretlerinde ve sahada her derneğe Başkan Yardımcılığı, Genel Müdürlük ve Genel Koordinatörlük gibi payeler dağıtıyor. Çalışmalarda Soytürk’ü, 4 tane başkan aday adayı ve ilçe yalnız bıraktı.

 

Toplantılara sadece Metin Doğan ile katılabilen Soytürk her dernekte Atatürkçülük argümanını kullanarak taraftar toplamaya çalışıyor. Zeytinburnu’nun kadim CHPlileri ise her fırsatta içlerinden bir aday gösterilmediği için kırgınlılarını dile getiriyor ve boş oy atacakları sinyalini veriyor.

 

CHP ile gizli ittifak yaptığı iddia edilen Yeniden Refah Partisi'nde (YRP) kriz büyüyor. YRP MKYK üyesi Abdurrahman Akyüz'ün, Murat Murat Kurum'un desteklenmesi gerektiğini söylemesinin ardından bu kez de Kocaeli Derince'de kriz patlak verdi. YRP Derince İlçe Başkanı Samet Özcan, Derince'de DEM Parti'nin CHP adayına açık destek verdiğine dikkat çekti. Özcan, “Milli Görüşün zaferi yerine AK Parti’ye kaybettirip, CHP’ye kazandırmak için çalışmayı kabul etmiyorum.” diyerek görevinden istifa etti.

 

‘Milli Görüş, kimsenin koltuk değneği değildir’

“Yeniden Refah Partisi’ne Milli Görüş Davası’nın yüksek ideallerine inandığım için katıldım. Bugüne kadar bu ideallere inanarak var gücümle çalıştım.  Yaşadıklarım, inandığım yüksek ideallerin, günlük siyasi çıkarlar için bir araca dönüştürüldüğünü gösteriyor. Milli Görüş, kimsenin koltuk değneği olmamalıdır. Özellikle geçmişte başörtülü kardeşlerimizin, analarımızın, bacılarımızın yaşadığı zulümden sorumlu kişilerin değirmenine su taşımamalıdır.”

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.