Bayim Olur musun Fuarı’nda Yüzlerce Yeni İş İmkanı Sunuldu

Medyafors Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Erem Bayim Olur musun başarılı bir iş modelidir derken fuarda 200'den fazla yerli ve yabancı marka ile sektöre yeni kazanımlar ,iş fırsatları ve yatırım fırsatları sunduklarını belirtti.

Güncel Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2023 21:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haber: Fatma Çiçek Geyik 
   Türkiyenin  en büyük ve en etkili yatırımcı_marka buluşması Bayim Olur musun  21. Franchising ve Markalı   Bayilik  Fuarı  Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde gerçekleşti. 
   Medyafors  Yönetim  Kurulu Başkanı  Özhan Erem Bayim Olur musun başarılı  bir iş modelidir derken fuarda 200'den fazla  yerli ve yabancı marka ile sektöre yeni kazanımlar ,iş fırsatları ve yatırım fırsatları sunduklarını belirtti.
   REDSTONE   Yönetim Kurulu  Başkanı   Evrim Kırmızıtaş  Başaran ise "7 farklı  ülkede 140 şubeye ulaştıklarını kendi işinin patronu  olma hayalini kuranlar,kazançlarını artırmak isteyenlere bu fuarın cazip seçeneklerle  buluşturduğunu belirtti. 
   Fuara gayri menkul haricinde gıda,sağlık,güzellik,restoran,giyim,teknoloji,yazılım sirketleride katılım  sağladı. 
    Fuar kapsamında Güvenilir Ürün Platformuda  Belediye Başkanı Murat Açıl'ı anmak için Bayileşen lezzetler paneli düzenledi.
   Moderatörlüğünü  Güvenilir Ürün Platformu  Başkanı  Celal Toprak'ın yaptığı panele Gastronomi  köşe  yazarı  Talip Bayram,Ahçılar Derneği Başkanı  Fahrettin Birol Temel,Sosyal Medya Uzmanı  İbrahim Yalçın, ELİF Aşlamacı,Siyezçim Hatice Kocaman, Emlak Danışmanı Serap Mar,Genç Girişimci  Şeyma Çalık,İSİYAD  Genel Sekreteri  Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Betül Al,Kaligrafi Sanatçısı Eğitmen Fatma Çiçek Geyik, Litest Tuncer Küçükaydoğmuş,Zater Döner, Kebanfood,Tavuk  Yiyelim, Balta Burger,Maydanoz  Döner, Tarihi Gönen Pilavını,Dayı Kürek Lahmacun,Gelin Damat Dergisi,Etiler Marmaris Burger, Gölyaka,Malatya Fast Food,Köse Baklava,Churros,Kanun,Pidem ve daha birçok marka katılım sağladı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.