CPG, Markalaşma Yolculuğuna Tremco CPG Adıyla Devam Ediyor

İnşaat ve yapı sektöründeki hareketlilik devam ederken pazarda aktif rol oynayan şirketler markalaşma yolculuklarına bu doğrultuda devam ediyor.

Güncel Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 14:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

CPG, markalaşma yolculuğuna Tremco CPG adıyla devam ediyor

 

İnşaat ve yapı sektöründeki hareketlilik devam ederken pazarda aktif rol oynayan şirketler markalaşma yolculuklarına bu doğrultuda devam ediyor. Son olarak sektörün öncü yapı malzemeleri şirketi CPG, adını Tremco CPG olarak değiştirdiğini duyurdu.

Okula dönüş dönemiyle birlikte yapı ve inşaat sektöründeki hareketlilik de ivme kazanıyor. Sektör profesyonelleri, imar faaliyetlerinin kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birleşerek yeni bir boyuta ulaştığına işaret ederken, pazarda aktif rol oynayan şirketler markalaşma yolculuklarına bu doğrultuda devam ediyor. Son olarak Avrupa ve Türkiye’deki yapı malzemeleri sektörünün önde gelen oyuncularından bir tanesi CPG, Tremco CPG adıyla yeniden yapılandığını duyurdu. Bu değişim, şirketin yeniliğe ve kaliteye olan bağlılığını sağlamlaştıran, ufuk çizgilerini yeniden şekillendiren marka yolculuğunda önemli bir aşamaya işaret ediyor.

Uzun süredir CPG adıyla inşaat sektöründe ürün ve çözümler sunduklarını, Tremco CPG adıyla ilerleme vizyonuna odaklanarak ürünlerini tek bir çatı altında buluşturup geleceği şekillendirme hedefiyle yoluna devam ediyor. Tremco CPG'nin bu yolculuğu aynı zamanda da geleceğe yönelik vizyonun bir yansıması. Yapı malzemeleri alanında her zaman yeniliğin ön saflarında yer almayı hedefleyen firma, yeniden markalaşma sürecini de mükemmelliğe olan bağlılığın önemli bir kanıtı olarak görüyor. Tremco CPG ürünlerinin, gelecek nesillerde kalıcı bir etki bırakarak siluetleri şekillendirmeye devam etmesi hedefleniyor.

Tremco CPG, mirasımızı ve hedeflerimizi yaşatan bir isim”

Tremco CPG’nin sektörü dönüştürme ve şekillendirme konusundaki odağını özetleyen bu slogan ve yeni ismi, tekrar markalaşmanın da ötesinde bir anlam taşıyor. Özellikle marka için yenilikçiliğin, sürdürülebilirliğin ve dayanıklılığın kanıtı olan yapılar yaratmaya yönelik bir manifesto niteliği de taşıyor.

Miras aldığı itibarı ileriye taşıyor

Tremco CPG, ister yüksek gökdelenler ister kentsel yapılar, ister topluluk alanları olsun, ürünleriyle dünyayı yeniden tanımlayan yapıları desteklemeye devam edeceğinin altını çiziyor. Tremco CPG mükemmellik konusundaki mirasını, sektörün çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan geniş bir yelpazede son teknoloji yapı malzemeleri sunarak ileriye taşımayı hedefliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.