PUBG MOBILE ve Pagani’den yüksek oktanlı aksiyonun yüksek performanslı lüksle buluştuğu iş birliği

PUBG MOBILE, Pagani ile yaptığı iş birliği kapsamında hızlı ve tasarımlarıyla dikkat çeken araçları savaş meydanlarına getiriyor.

Teknoloji Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 21:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE, İtalyan hiper otomobil üreticisi Pagani S.p.A. ile yeni bir proje hayata geçiriyor. Buna göre 7 Ocak tarihine kadar devam edecek iş birliği kapsamında, iki ikonik Pagani modeli PUBG MOBILE'da oyuna özel renklerle oyunculara sunulacak.

 

1998 yılında kurulan ve sanatı mühendislik dehasıyla kusursuz bir şekilde harmanlayan Pagani, zarif ve sınırlı sayıda üretim yapmasıyla ünlü bir İtalyan hiper otomobil markası. PUBG MOBILE oyuncuları da bu iş birliği ile performansı artırılmış Pagani Imola’dan pist odaklı geliştirilen Pagani Zonda R’a kadar Pagani’nin bu ikonik eserlerinin heyecanını deneyimleme fırsatı yakalayacak. Imola’da yanardöner Nebula Rüyası ve Zonda R’da ise ekolayzırdan ilham alınan Gece Yarısı Melodisi gibi her iki model de resmi tasarımın yanı sıra düz, zıt ve göz kamaştırıcı renk seçenekleriyle oyuna dahil olacak. Ayrıca Imola’nın, büyüleyici bir buz efekti sergileyen Arctic Aegic isimli özel bir renk seçeneği de bulunuyor.

Tüm bunlara rağmen oyuna gelen lüks ve heyecan, bu olağanüstü araçlarla bitmiyor. PUBG MOBILE oyuncuları ayrıca özel Pagani Paraşütü, Pagani Sürücü Başlığı, Pagani Sürücü Üstü, Pagani Sürücü Altı ve Pagani Sürücü Ayakkabısı ile oyun içi deneyimlerine ekstra zenginlik ve heyecan katabilecekler.

 

Yeni Pagani araçları, kısa bir süre önce tanıtılan PUBG MOBILE Koleksiyon sisteminin de parçası olacak. Oyuncular iş birliğinden ne kadar çok araba biriktirirse, kilidini açacakları oyun içi ödüller de o denli büyük olacak. 7 aracın tümünü toplayanlarsa başarılarını simgeleyen, benzersiz bir unvan kazanacaklar.

 

Tencent Games PUBG MOBILE Yayıncılık Başkanı Vincent Wang “Mobil battle royale oyunlarında lider olan PUBG MOBILE’ın özünde rekabet ruhunu benimsemek ve sınırları zorlamak var. Otomotiv endüstrisinde yüksek performans ve lüksü temsil eden Pagani ile yaptığımız bu iş birliği de PUBG MOBILE’ın savaş meydanlarına, oyuncularımızın keyif alacağını düşündüğümüz yeni ve heyecan verici bir boyut katıyor” dedi.

 

Pagani Automobili America CEO’su Michael Staskin ise şöyle konuştu: “Pagani gibi yüksek performans ve yenilik tutkusuyla hareket eden bir oyun olan PUBG MOBILE ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ortaklığımız; tasarım sanatının sanal rekabetin heyecanıyla buluştuğu bir hassasiyet ve mükemmelliğin kutlamasıdır. Birlikte hem oyun tutkunlarında hem de yüksek performanslı otomobil meraklılarında hız ve sofistikeyi uyandırmayı hedefliyoruz.”

 

Daha fazla ayrıntı için için InstagramYoutubeTikTokFacebookTwitch ve Twitter hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

 

PUBG MOBILE ücretsiz olarak App Store ve Google Play Store’dan indirilebilir.

 

 

PUBG MOBILE hakkında

PUBG MOBILE, 2017 yılında interaktif eğlence dünyasını kasıp kavuran PUBG: BATTLEGROUNDS'u temel alıyor. En fazla 100 oyuncu uzak bir adaya paraşütle inerek kazanan her şeyi alır hesaplaşmasında savaşıyor. Oyuncular kendi silahlarını, araçlarını ve malzemelerini bulmalı ve daralan bir oyun alanında zorlayan görsel ve taktiksel açıdan zengin bir savaş alanında her oyuncuyu yenmelidir.

 

Daha fazla bilgi için:

WASD İletişim

http://wearewasd.com

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.