Globelink Ünimar, Atlas Lojistik Ödülleri’nde UNIBOX BI Ürünüyle Jüri Özel Ödülü’nün Sahibi Oldu

Globelink Ünimar, bu yıl 14. sü düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri’nde UNIBOX BI ürünüyle Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 17:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Globelink Ünimar, bu yıl 14. sü düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri’nde UNIBOX BI ürünüyle Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Globelink Ünimar, başarıları çalışmalarıyla sektöre değer katmaya devam ediyor.

 

Globelink Ünimar, müşterilerine baştan sona entegre lojistik çözümleri sunma misyonunu sürdürerek, sektöre yenilikçi yaklaşımlar kazandırmaya devam ediyor. Bu yaklaşımıyla, lojistik sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşlarını bir araya getiren Atlas Lojistik Ödülleri'nde yer alan Globelink Ünimar, 16 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı'ndaki törende özel bir ödül kazandı. Bu yıl 14. sü düzenlenen ödül töreninde, UNIBOX BI ürünü Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.  


 UNIBOX BI ürünü, büyük veriyi analiz ederek KPI yönetiminden satış performansının artırılmasına,  istatistik analizlerinden veri görselleştirmeye kadar çok yönlü bir süreç yönetimi sağlıyor. Bu ürün lojistik süreçleri kolaylaştırmanın yanı sıra müşterilere geniş veri odaklı çözümler sunuyor.

 

UNIBOX BI, verimlilik ve hızlı karar alma konularında sürece destek sağlıyor 

 

Globelink Ünimar, UNIBOX BI ürünüyle operasyonel verimliliği artırarak, müşteri ilişkilerini daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Bir iş zekası uygulaması olan UNIBOX BI; verimlilik, hızlı karar alma ve strateji belirleme noktalarında destek sağlayarak şirketin süreç yönetimini optimize ediyor. 

 

Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Ayfer Saltan Oladi, UNIBOX BI projesinin başarısıyla ilgili olarak, “Bu yıl 14. sü düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri'nde, UNIBOX BI adlı ürünümüzle Jüri Özel Ödülü'ne layık görülmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Şirketimizin dijitaleşme sürecinde ilk adım olan UNIBOX BI projemizin ödüle layık görülmesi yeni projelerimiz için hepimize bir  motivasyon kaynağı oldu. Projemizin adını çalışma arkadaşlarımızla birlikte belirledik ve bu vesileyle başarımızı ilk kutlayan da çalışma arkadaşlarımız oldu. İstatistik analizleri ve  veri görselleştirmeden, yönetim dashboard’larına  kadar çok yönlü süreç yönetimi sağlayan projemizde emeği geçen tüm çalışanlarımıza, süreç boyunca çalışmalarımıza destek olan TURBOARD’a, entegrasyon süreçlerinde yanımızda yer alan Siber Yazılım’a ve bizi bu ödüle layık gören tüm jüri üyelerine teşekkür ederiz.” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.