Rumeli Türkleri de Başkan Ömer Arısoy'un Yanında!

Rumelililere konuşan eski Bakan Süleyman Soylu Arısoy'a ve Murat Kuruma'a destek vermelerini istedi. Ömer Arısoy, meclis üyesi adayı Cüneyt Tezcan, Emirhan Saray ve Hakan Güler de birer konuşma yaparak Bakan Soylu'ya ve Rumeli camiasına teşekkür ettiler

Güncel Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 13:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

İçleri eski Bakanı Süleyman Soylu ve Ak Parti Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Ak Parti Meclis üyesi adayları ile Tüm Rumeli Türkleri Derneği'ni ziyaret etti. Soylu burada yaptığı konuşmada bakanlığı döneminde yapılan operasyonları ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un özelliklerini anlattı. Gelişi havai fişeklerle ve davul zurna ile karşılanan Soylu Arısoy'a ve Murat Kuruma'a destek vermelerini istedi. Toplantıda Ömer Arısoy, 1. sıra meclis üyesi adayı Cüneyt Tezcan , Emirhan Saray ve Hakan Güler de birer konuşma yaparak Bakan Soylu'ya ve Rumeli camiasına teşekkür ettiler.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.