MediaMarkt, ‘Okula Dönüş’ Kampanyasını İhtiyaca Uygun Yeni Ürünlerle Sürdürüyor

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, her yaştan milyonlarca öğrencinin ihtiyaçları için kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

Güncel Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 10:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Okul zilinin çalmasıyla hem öğrenciler hem de veliler için heyecan başladı. MediaMarkt, haftalar önce başlattığı ‘Okula Dönüş’ kampanyasına çeşitli ürünler ekliyor. 14 Eylül’e kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, birçok ürün cazip fırsat ve tekliflerle satışa sunuluyor. 

 

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, her yaştan milyonlarca öğrencinin ihtiyaçları için kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. MediaMarkt’ın kampanyası kapsamında, dizüstü bilgisayarlardan katlanabilir smart dronelara, oyun keyfini artırmak için kullanılan PS4 joysticklerden mouselara, birçok ürün tüketicilerle buluşuyor. 

 

14 Eylül’e kadar devam edecek kampanya ile;

  • Lenovo Ideapad Dizüstü Bilgisayar 11.999 TL’den,
  • Corby Cx015 Wifi Kameralı Katlanabilir Smart Drone 1.829 TL’den,
  • Goldmaster GP-427 PS4 Joystick 1.299 TL’den,
  • SteelSeries Rival 650 Oyuncu Mouse 2.199 TL’den satışa sunulacak. 

 

MediaMarkt’ın ‘Okula Dönüş’ kampanyası Türkiye genelindeki 95 mağazasında, mediamarkt.com.tr’de ve markanın mobil uygulamasında geçerli olacak.

 

Tüketiciler kampanyaya dair detaylara Okula Dönüş Kampanyası | MediaMarkt adresini ziyaret ederek ulaşabilirler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.