Zeytinburnu'nun Tek Kadın Belediye Başkan Adayı

DP'den Zeytinburnu Belediye Başkan adayı olan Melisa Hacıahmetoğlu’na başta DP İstanbul İl Başkanı Av. Ali Serdar Eriş ve DP Zeytinburnu İlçe Başkanı Servet Hacıahmetoğlu olmak üzere partililer büyük destek verdi.

Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 21:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

AKTÜEL - ZEYTİNBURNU
Osman İslam
Zeytinburnu’nda partiler adaylık için yarışırken tek kadın aday Demokrat Parti’den çıktı; Melisa Hacıahmetoğlu.  Melisa Hacıahmetoğlu. seçim çalışmalarına hız verdi. İlçedeki herkese dokunmaya çalışacağını ve bir kadın aday olarak özellikle kadınlardan destek beklediğini belirten Hacıahmetoğlu, gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu belirtti. Zeytinburnu’nun en işlek caddeler i olan 58. Bulvar’da ve Merv Caddesi’nde esnaf ziyareti yapan Melisa Hacıahmetoğlu’na DP’nin çevre ilçe Belediye Başkan adayları da eşlik etti. Melisa Hacıahmetoğlu’na başta DP İl Başkanı Av. Ali Serdar Eriş ve Dp Zeytinburnu İlçe Başkanı Servet Hacıahmetoğlu olmak üzere; Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Suat İskender İlgar. Şişli Belediye Başkan Adayı Derya Avcı, Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Mümin Tunaboylu, Kağıthane Belediye Başkan Adayı Fahrettin Bilgiç genç adayı yalnız bırakmadılar. 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.