Siverek'te Tarih Yazan İki İsim: Fatih Mehmet Bucak ve Ali Murat Bucak

"Siverek'te Tarih Yazan İki İsim: Fatih Mehmet Bucak ve Ali Murat Bucak"

Güncel Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 17:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Siverek'in dört bir yanında yankı uyandıran bir seçim zaferiyle, ekonomist çiftçi ve terör gazisi Fatih Mehmet Bucak ile AK Parti'nin yeni belediye başkanı Ali Murat Bucak tarihe geçtiler.

Fatih Mehmet Bucak, sadece bir gariban babası değil, aynı zamanda bir ekonomist ve terör gazisi olarak, Siverek'in seçim atmosferine önemli bir ivme kazandırdı. Oğlu Ali Murat Bucak'ın zaferini coşkuyla kutlayan Bucak, gelecek için umut dolu bir adım attıklarını vurguladı.
Seçimlerde sahada ve masada gecesini gündüzüne katan Fatih Mehmet Bucak, AK Parti Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'a destek verirken, Şanlıurfa'nın 7'den 70'e her kesiminden gelen sevgi ve desteği arkasına aldı.
Ali Murat Bucak ve Fatih Mehmet Bucak, Siverek'in kaderini değiştiren bu zaferle, halkın gönlünde özel bir yer edindiler. Gelecek için umut veren bir başlangıç yaptılar ve Siverek'in tarihine not düşen bir başarıya imza attılar

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.