Gençler Selçuk Bayraktar’la Görüntülü Konuştu

Diyarbakırlı Proje Okulu Öğrencileri Mecliste Ağırlandı

Teknoloji Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 12:01:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Diyarbakır’da öğrenim gören proje okulu öğrencileri Diyarbakır milletvekilleri tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırlandı.
Mehmet Galip Ensarioğlu , Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz farklı okullardan yüze yakın Diyarbakırlı öğrenciyle mecliste bir araya geldi. Özel buluşmada öğrencileri dinleyen vekiller tüm gençlerle yakından ilgilenip fikirlerini ve taleplerini dinledi. Diyarbakır eğitimi üzerine gerçekleştirilen buluşma sonrası meclisi gezen öğrenciler vekillerle hatıra fotoğrafları çektirdi.
 
Gençler Selçuk Bayraktar’la Görüntülü Konuştu
 
Vekillerle buluşmadan sonra il milletvekili Suna Kepolu gençlerin yoğun isteği üzerine T3 Vakfı ve Milli Teknoloji hamlesinin mimarlarından Selçuk Bayraktar’ı görüntülü arayarak gençlerle kendisini görüştürdü. Selçuk Bayraktar’la görüşen liseli gençler kendisinden 2025 yılında yapılacak olan TEKNOFEST’in Diyarbakır’da gerçekleşmesini talep ettiler.
 
Kepolu’ndan Heyecanlandıran Tweet…
Öğrencilerin meclis ziyaretini ve görüntülü konuşmayı paylaşan Suna Kepolu’nun;
“En kısa zamanda #TEKNOFEST Diyarbakır diyeceğiz” tweeti gençleri heyecanlandırdı ve tweet büyük oranda etkileşim görüp bir çok platformda paylaşıldı. 2025 yılı TEKNOFEST’in Diyarbakır’da yapılma ihtimali bile şehirde büyük ilgi gördü.
Ziyaret sonrası öğrencileri Ankara’da ağırlayan vekiller gençlere teşekkür ederek yapacakları tüm projelerde yanlarında olacaklarını ve her daim onları destekleyeceklerini ifade ederek meclisten uğurladılar.
 
 
 
 
 
 
 
Haber:Murat Genç 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.