ÖYKÜ GÜRMAN SÜRPRİZ NİKAHTAN SONRA İLK DEFA KONUŞTU.

Yapımcılığını Çekirdek Yapım Alper Aksoy’un üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Tolga Savu’nun oturduğu “Grabuna” filminin oyuncuları ve ekibi filmin özel gösteriminde bir araya geldi. Başrol oyuncularından Öykü Gürman Bakü’de gerçekleşen sürpriz nikahı il

Türk Dünyası Yayın: 15 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.12.2023 13:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yapımcılığını Çekirdek Yapım Alper Aksoy’un üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Tolga Savu’nun oturduğu “Grabuna” filminin oyuncuları ve ekibi filmin özel gösteriminde bir araya geldi. Başrol oyuncularından Öykü Gürman Bakü’de gerçekleşen sürpriz nikahı ile ilgili ilk defa konuştu. 

Başrollerini Öykü Gürman ve Hakan Akgün’ün paylaştığı Grabuna filminin oyuncu kadrosunda ise Bahtiyar Engin, Kaan Yılmaz, Mehtap Bayrı, Ramiz Mullamusa, Ergin Kılıkçıer ve Özlem Gezgin bulunurken Şişli’de düzenlenen özel gösterime bütün oyuncular ve yapım ekibi katıldı.

NİKAHTAN SONRA İLK DAVETE FENERBAHÇE MAÇINDAN DOLAYI YALNIZ KATILDI.

3.5 yıldır aşk yaşadığı ve düğün tarihini işlerinin yoğunluğundan dolayı erteleyen Öykü Gürman ve Fatih İçmeli geçtiğimiz günlerde Azerbaycan’nın başkenti Bakü’de sade bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirmişti. Sürpriz nikahtan sonra ilk defa kameraların karşısına geçen ünlü şarkıcının yalnız olması dikkat çekti. Gürman “aramızda kalsın Fenerbahçe’nin maçından dolayı Fatih bu akşam katılamadı. Ev hanımı olarak ilk röportajımı yalnız vermek zorundayım. Allahtan maç bu akşama denk geldi nikah gününe denk gelseydi nikaha da gelmeyebilirdi” diyerek herkesi güldürdü.

 

YAPIMCISI F.ALPER AKSOY VE EŞİ HİLAL AKSOY NİKAH HEDİYESİ OLARAK CUMHURİYET’İN 100. YILI TEMALI ÖYKÜ GÜRMAN ADINA ÖZEL TASARLATTIRDIKLARI KOLYEYİ HEDİYE ETTİLER.

Grabuna’nın yapımcısı F.Alper Aksoy eşi Hilal Aksoy ile beraber “başrol oyuncumuzun nikahını madem televizyondan öğrendik nikah hediyesini de sizin karşınızda verelim” diyerek Öykü Gürman’a Cumhuriyet’in 100. Yılına özel Öykü Gürman adına tasalanmış altın bir kolye hediye ettiler. 

“HERKESİN KATILACAĞI BİR YEMEK DAVETİ YAPACAĞIZ”

Aksoy’un şaka ile karışık sitemi üzerine Gürman “ haklı olarak davet edemediğimiz herkesten bu sitemleri çok duyuyoruz. İlerleyen günlerde Bakü’ye gelemeyen arkadaşlarımızı, dostlarımızı, akrabalarımızı ve basın mensubu dostlarımızı davet edeceğimiz büyük bir yemek düzenleyeceğiz.” Dedi. 

Yakın gelecek planlarında çocuk var mı sorusuna ise “ ikimiz de çok çocuk istiyoruz. Bu zamana kadar işimi ön planda tuttum nasip kısmet tabi ama artık çocuk sahibi olmak isterim. Fatih için kız erkek fark etmiyor sağlıklı olması yeter diyor. Ben Berk’le ikiz büyüdüğüm için çok ikiz olsun isterim. Tek seferde bizim gibi bir kız bir erkek çok güzel olur tabi Allah’ın takdiri.” Dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.