Hasan Turan'ın Kızının Nikahı Meclisi Biraraya Getirdi!

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen çiftlerin nikahını İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş kıydı. Nikah defterini ise TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş verdi.

Güncel Yayın: 12 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.11.2023 21:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ak Parti İstanbul milletvekili Hasan Turan’ın kızının nikah töreni meclis toplantısına döndü. İzdihamın yaşandığı törende 50 ye yakın Bakan milletvekili ve belediye başkanı şahitlik yaptı. Nikah Diyanet işleri başkanının duasıyla taçlandı. Nikahta gelin damat ve Hasan Turan ın Filistin atkısı takmaları da dikkat çekti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın kızı Hüdanur Turan, Burak Can Çelik ile dünyaevine girdi.. Çiftlerin ve bazı davetlilerin ve şahitlerin Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağının yer aldığı atkı taktıkları görüldü.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen çiftlerin nikahını İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş kıydı. 

Yoğun katılımın olduğu nikaha TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un yanı sıra son Başbakan Binali Yıldırım, TBMM AK Parti Grup Başkanı Avukat Abdullah Güler, önceki dönem TBMM Başkanları İsmet Yılmaz ile Mustafa Şentop, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, bakanlar Osman Aşkın Bak, Ömer Bolat, önceki dönem AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, AK PARTİ MKYK Üyeleri, aralarında Murat Kurum, Mustafa Varank, Süleyman Soylu, Tuğba Işık Ercan, İsmail Erdem, Seda Gören Bölük, Şengül Karslı, Adem Yıldırım, Ümmügülşen Öztürk’ün de olduğu AK Parti Milletvekilleri, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer, ilçe belediye başkanları Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, önceki dönem Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kaymakamlar, eski bakanlar, eski üst düzey siyasiler, teşkilatlar ve her iki ailenin yakınları ve dostları katıldı.

Aktüel Gazete ve Aktüel Tv ailesi olarak çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.