Avrupa Müzik Topluluğundan muhteşem açılış

Açılışa Tiyatrocu ve oyuncu Tamer Levent,komedyen Fehmi Dalsaldı,Devlet Opera Sanatçısı Nilgün Serimoğlu ve çok sayıda davetli katıldı

Kültür Sanat Yayın: 02 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 02.10.2023 13:58:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Adını sosyal sorumluluk projeleri ile sık sık duyuran Avrupa Müzik Topluluğu yeni sezonunu muhteşem bir açılış yaparak gerçekleştirdi. Açılışa ünlü tiyatrocu ve oyuncu Tamer Levent, komedyen Fehmi Dalsaldı,Devlet Opera Sanatçısı Nilgün Serimoglu ve çok sayıda davetli katıldı.
 

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre Avrupa Müzik Topluluğu yeni sezonunu coşkulu bir açılış ile gerçekleştirdi. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında verdiği konserler ile tanınan ünlü topluluk yeni sezonu şarkılarla açtı. Açılışa ünlü tiyatrocu Tamer Levent, komedyen Fehmi Dalsaldı, Devlet Opera Sanatçısı Nilgün Serimoglu ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer " Avrupa Müzik Topluluğu olarak yeni bir sezona çok özlemiş, çok keyifli ve enerji dolu başladık. Kıymetli misafirlerimiz de bu güzel günümüzde yanımızda oldular. Yeni sezonda yine sosyal sorumluluk projeleriyle başarılı ve farklı konserlere devam etmek istiyoruz. Diğer korolara da başarılar dileriz" diye konuştu. Topluluk açılış sonrası tüm misafirler ile beraber birbirinden güzel koro şarkılarını seslendirdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.