MSP’lere Özel Tasarlanan Acronıs Advanced Automatıon Kullanıma Sunuldu

İş operasyonlarını pratikleştirme ihtiyacı duyan MSP’ler için Acronis Advanced Automation kullanıma sunuldu.

Teknoloji Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 12:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

ACRONIS ADVANCED AUTOMATION 

MSP'LERİN OPERASYONEL SÜREÇLERİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR

 

İş operasyonlarını pratikleştirme ihtiyacı duyan MSP’ler için Acronis Advanced Automation kullanıma sunuldu. Küçük ve orta ölçekli MSP'ler için özel olarak tasarlanan yeni bulut merkezli platform, müşteri faturalandırmasını iyileştirerek karmaşıklığı azaltıyor. Basit break-fix hizmetleri ve sözleşme yönetimi gibi birçok işlemi kolaylaştıran Acronis Advanced Automation, geliri ve müşteri güvenini en üst seviyeye çıkarıyor. Bulut platformu, MSP'lerin operasyonel süreçlerine yeni bir yaklaşım getiriyor.

 

Ürünlerini, teslimat modellerini ve katma değer hizmetlerini yenilemeye odaklanan MSP'ler için ortak bir zorluk olan karmaşıklık, Acronis Advanced Automation sayesinde son buluyor. Küçük ve orta ölçekli MSP'ler için özel olarak tasarlanan yeni bulut merkezli platform, MSP'lere hatasız faturalandırma, otomatik zaman takibi ve müşteri memnuniyeti gibi iş büyümesini destekleyecek güçlü yetenekler sunuyor. 

 

Siber koruma alanında küresel bir lider olan Acronis’in CEO’su Patrick Pulvermueller, BT endüstrisinde özgün otomasyon çözümleri için yeni kullanım alanlarının ortaya çıktığını belirterek, “Acronis, dünyanın dört bir yanındaki MSP'lerin operasyonlarını otomatikleştirmelerine ve veriye dayalı kararlar almalarına olanak tanıyan bir ürün sunuyor. Acronis Advanced Automation, startup olarak ortaya çıkan veya gelişerek büyümeye devam eden hizmet sağlayıcıların yönetilen hizmet işlerini kontrol etmelerine ve büyütmelerine yardımcı oluyor. Cyber Protect Cloud çözümümüze inovatif otomasyon araçları eklemeye devam etmekten ve MSP'lerin işlerini büyütmelerine yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz.” açıklamalarında bulundu. 

 

“Acronis Advanced Automation Faturalama Sürecimizi Otomatikleştirdi” 

 

Mevcut Acronis MSP iş ortaklarının yanı sıra yeni bir MSP işi kuranlar için de kullanılabilir olan Acronis Advanced Automation, yerel otomasyon çözümleri ve yeni kullanım alanları sunuyor. Bulut merkezli platformdan yararlanan telekom hizmeti sağlayıcısı Racom Business Başkanı Alex Presman, “Acronis Advanced Automation faturalama sürecimizi otomatikleştirdi. Bu çözümün, QuickBooks ile bağlantı kurarak fatura ve veri aktarımını kolay hale getirmesinden memnuniyet duyuyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

Acronis Advanced Automation’ın 5 Faydası

 

Advanced Automation MSP'lere hatasız faturalar, entegre bir hizmet masası, otomatik zaman takibi ve abonelik tabanlı hizmetler için destek dahil olmak üzere iş büyümesini artıracak güçlü yetenekler sunuyor.

 

1. İş verimliliğini artırma:  Gelişmiş Otomasyon, MSP'lerin iş akışlarını kolaylaştırmasına, tekrarlayan görevleri otomatikleştirmesine ve manuel çabayı azaltmasına yardımcı olarak yüksek değerli faaliyetlere daha fazla odaklanılmasını sağlıyor. 

            

2. İş operasyonlarında daha az aksaklık: Acronis Advanced Automation, üretkenlik, teslimat, faturalandırma gibi konularda desteği kolaylaştırıyor ve abonelik tabanlı hizmetlere geçiş noktasında yardımcı oluyor.

 

3. Geliştirilmiş üretkenlik: Advanced Automotion müşteri verilerini, destek taleplerini, projeleri ve faturalandırmayı yönetmek için tek bir platform sağlıyor. Böylece MSP'ler zamandan ve emekten tasarruf ederek daha hızlı ve daha etkili hizmetler sunma imkanı buluyor.

 

4. Gelişmiş müşteri ve çalışan memnuniyeti sağlama: Acronis Advanced Automation, MSP'lerin müşteri etkileşimlerini daha iyi yönetmelerine, iletişimi ve yanıt verebilirliği geliştirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda çalışanların iş operasyonlarına destek olarak müşteri ve çalışan memnuniyetini arttırıyor.

            

5. Daha fazla kârlılık: Bulut merkezli otomasyon, süreçleri otomatikleştirerek manuel çabayı azaltıyor. Böylece MSP'ler zamandan tasarruf ederek operasyonel verimliliklerini artırıyor ve daha fazla kar elde ediyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.