İşadamı Hacı Fikret Tunçer'in En Mutlu Günü!

Zeytinburnu, Belediye Meclis Üyesi işadamı Fikret Tunçer’in oğlu Yunus Emre, Nurgül Yıldız ile hayatını birleştirdi.

Güncel Yayın: 19 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 19.09.2023 18:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Zeytinburnu, Belediye Meclis Üyesi işadamı Fikret Tunçer’in oğlu Yunus Emre,  Nurgül Yıldız ile hayatını birleştirdi.

Bakırköy Botanik Park içinde bulunan 2 Hece Davet salonunda yapılan görkemli düğüne siyasiler ve işadamları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Muş ve Samsun’un tanınmış iki ailesinin düğününde haremlik ve salamlık uygulandı.

Program Hafız Muhammed Emin Çifçi hocanın Kuranı Kerim tilavetiyle başladı.

Gelinin Babası Murat Yıldız ile Damat’ın babası Zeytinburnu Meclis Üyesi işadamı Fikret Tunçer davetlilerle tek tek ilgilendiler.

Radyocu Mustafa Orhan’ın tasavvuf kokan sunumuyla devam eden program, Grup Mevlana Tasavvuf ekibinin okuduğu birbirinden özel ilahiler eşliğinde semazenlerle devam etti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un kıydığı AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Zeytinburnu Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Cemal Merdan, Meclis Üyesi İbrahim Cin, Meclis Üyesi Muhammed Kaynar, Namık Yıldız ve Mardin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir şahitlik etti.. 

Mardin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir evlilik cüzdanını çiftlere takdim etmeden önce yaptığı kısa konuşmada, ‘Bu gece çok önemli bir düğüne şahitlik ediyoruz; 1071 yılında anadolunun kapılanını Türklere açan Malazgirt şavaşının zaferi ile, Türkiye cumhuriyetinin işaret fişeğinin atıldığı 1919 Samsun’umuzu evlilik akdi ile birbirine bağlıyoruz.’ dedi.

Nikah törenine Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Osman Dinç ve Saffet Öz, İBB Meclis üyesi Muhammet Kaynar, Zeytinburnu Kızılay Başkanı Ayhan Balcı ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ekşi, Osman İslam, Metin Büke,  Zeytinburnu Yeşilay'ın çiçeği burnunda Başkanı Mehmet Zeki Menteşe ve yönetim kutrulu üyeleri Tamer Karancı, Özcan Özkul ile STK Başkanları, Zeytinburnu Belediyesi meclis üyeleri ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Nikah uzun kuyrukların oluştuğu takı merasimi, yemek ikramı ve töreni toplu fotoğrafların çekimiyle son buldu.

Aktüel Gazete olarak yeni evli çiftler Yunus Emre ve Nurgül'e bir ömür sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.