ZEYGEM'in Sınav Kazandıran Taktikleri ZKSM'de!

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), “Sınav Kazandıran Taktiler” seminerini Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ne taşıyor.

Güncel Yayın: 10 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 10.10.2023 16:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), bu yıl sınavlara hazırlanan öğrenciler için Gri Koç Eğitimci Yazar Gökhan Müftüoğlu’nun koçluğunda çeşitli stratejiler, motivasyon teknikleri ve öğrenme yöntemlerinin anlatıldığı, “Sınav Kazandıran Taktiler” seminerini Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ne taşıyor.

 

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), bu yıl sınavlara hazırlanan öğrenciler için özel bir seminer düzenliyor. Öğrencilerin sınavda başarı oranlarını yükseltmek için çeşitli taktikler, stratejiler, motivasyon teknikleri ve etkili öğretim yöntemlerinin Gri Koç ve Eğitimci Yazar Gökhan Müftüoğlu tarafından aktarılacağı “Sınav Kazandıran Taktikler Semineri”, 21 Ekim Cumartesi günü saat 14.00'te Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenecek. 

 

SINAVDA BAŞARILI OLABİLMENİN İNCE AYRINTILARI
Okullarda öğrencilerin başarısını artırmak, sınava hazırlık sürecinde onlara daha fazla destek olabilmek adına düzenlenen “Sınav Kazandıran Taktikler Semineri”nde, Zeytinburnulu gençlere; özellikle sınavlarda başarılı olmak için kullanabilecekleri stratejiler, motivasyon teknikleri ve etkili öğrenme yöntemleri anlatılacak. Ayrıca seminerde, öğrencilerin stresle başa çıkmak, zaman yönetimi yapmak ve hedeflerini belirlemek gibi konularda da bilgilendirme yapılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.