Çankırı Ilgaz Alıç Köyü Derneği'nden Ahde Vefa

Çanakkale Şehitlerimizi başta olmak üzere, terörle mücadele Irak, Suriye ve vatan savunmasında hayatını kaybeden tüm Şehitlerimiz ve Gazze'de katledilen müslüman kardeşlerimize dua edildi.

Güncel Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 14:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çankırı Ilgaz Alıç Köyü Derneğinden Şehitlerimize Hatim ve Dua. Çankırı Ilgaz Alıç Köyü Derneği Şehitlerimizi unutmadı. Vatan savunmasında hayatını kaybeden tüm Şehitlerimiz ve Gazze’de katledilen masum insanların ruhu için mevlüt, hatim ve dua programı yapıldı. Sarıkamış, Çanakkale Şehitlerimizi başta olmak üzere, terörle mücadele Irak, Suriye ve vatan savunmasında hayatını kaybeden tüm Şehitlerimiz ve Gazze'de katledilen müslüman kardeşlerimize dua edildi.
 
Programa, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Anaçal, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Sarıkaya ve dernek üyeleri ve davetliler katıldı. 
 
Mustafa Ekmekçi Hoca, Şehitlik ve Gazilik olmak üzere, Milli ve Manevi değerlerimize sahip çıkmanın önemini anlattı. Üyelerin yoğun katılım yaptığı programda Kur'an-ı Kerim tilaveti, dini sohbet, hatim ve dua yapıldı. Program, Dernek Başkanı Halim Nazlı'nın konuşmasından sonra yapılan ikramlarla sona erdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.