Bitci Borsa, Helpsteps Token’ı (HSX) Listeliyor

Finansal teknolojilerin gelişimini desteklemek amacıyla çalışmalar yürüten kripto para borsası Bitci, vizyoner sağlık uygulaması Help Steps tarafından piyasaya sürülen Helpsteps Token’ı listeliyor.

Ekonomi Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 17:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Finansal teknolojilerin gelişimini desteklemek amacıyla çalışmalar yürüten kripto para borsası Bitci, vizyoner sağlık uygulaması Help Steps tarafından piyasaya sürülen Helpsteps Token’ı listeliyor. Bitci, önümüzdeki günlerde tamamlanacak HSX Token arzına katılan yatırımcıları özel hediyelerle buluşturmayı planlıyor.  

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, dünya genelinde atılan adımları bağışa çeviren ilk sağlık uygulaması olan Help Steps ile önemli bir iş birliğine imza attı. Bitci, geçtiğimiz günlerde Help Steps tarafından kullanıcıların kazandıkları değerler üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmaları amacıyla hizmete sunulan ve blokzinciri tabanlı bir kripto varlık olan HSX Token’ı listeleyeceğini açıkladı. 

Omchain ağında üretilen Helpsteps Token’ın 6 Eylül’de başlayan ön satış süreci 8 Ekim’de son bulacak. 0,07 Türk Lirası’ndan arz edilen HSX Token’a sahip olan kullanıcılar, blockchain teknolojisinin avantajlarından faydalanarak Help Steps uygulaması aracılığıyla elde ettikleri finansal değeri uygulama dışına transfer ederek çeşitli alanlarda kullanabilecek.

Bitci’den, HSX Token arzına özel hediye

Ön satış süresi boyunca belirli değerin üzerinde alım yapan kullanıcılar Bitci Borsa tarafından belirlenen özel hediyeden faydalanabilecek. Yapılan açıklamaya göre 75.000 Türk Lirası değerinde alım yapan yatırımcılar 1.000 dolar değerinde blokzincir tabanlı özel bilgisayar kazanacak. Bununla birlikte, HSX Token sahipleri Help Steps ile iş birliği bulunan kurum ve markalarda çeşitli fırsatlara ve kampanyalara erişebilecek. 

“Bitci kullanıcılarını, HSX Token ayrıcalıklarından faydalanmaya davet ediyoruz”

HSX Token arzına ilişkin açıklamalarda bulunan Bitci CEO’su Ahmet Onur Yeygün“HSX Token hem dijital dünyadaki faaliyetleriyle dikkat çeken hem de Web3 dünyasını yakından takip eden Help Steps tarafından piyasaya sürüldü. Biz, kullanıcıların kendi kazandıkları değerler üzerindeki hakimiyetini artırma hedefiyle yola çıkan böylesi vizyoner bir projenin ekosistemdeki yatırımcıların dikkatini çekeceğini düşünüyoruz. Bugüne kadar önemli iş birliklerine imza atan Help Steps tarafının bu süreçteki olumlu yaklaşımını memnuniyetle karşılıyoruz. Tüm Bitci kullanıcılarını, HSX Token ayrıcalıklarından faydalanmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Help Steps’ten ilk global adım  

Kısa bir süre önce dünya genelinde milyonlarca taraftara hitap eden İspanya’nın önde gelen futbol kulüplerinden Atletico Madrid ile önemli bir iş birliği anlaşması imzalayan Help Steps, yurt dışında elde ettiği bu başarıyla büyük yankı uyandırdı.  

Help Steps’in ilk global anlaşmasını Atletico Madrid ile gerçekleştirmesi üzerine önemli açıklamalarda bulunan Help Steps CEO’su Gözde Venedik, anlaşma için “sadece başlangıç” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.