Moon Platform İlk Kez Türkiye'de

İnovasyon ve teknoloji ile her geçen gün sınırları zorlayarak kullanıcı modellerini açıklayan MOON PLATFORM; MOON CRM ile gelir modeli oluşturuyor, iş birliklerini destekliyor ve yapay zekâ destekli bir deneyim için gün sayıyor.

Güncel Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 12:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

İnovasyon ve teknoloji ile her geçen gün sınırları zorlayarak kullanıcı modellerini açıklayan MOON PLATFORM; MOON CRM ile gelir modeli oluşturuyor, iş birliklerini destekliyor ve yapay zekâ destekli bir deneyim için gün sayıyor.

 

Mimarlar, üretici firmalar ve tasarımcıların yaşadığı eksiklikleri ortadan kaldırarak sektörde yeni bir dinamik oluşturmayı hedeflen MOON PLATFORM; MOON On, MOON Busıness, Moon CRM ve MOON Demonte olmak üzere 4 ayrı kategoride hizmet verecek.

        MOON CRM ile Gelir Modeli Oluşturmak Mümkün!

Yapay zekâ algoritmaları ile kullanıcıların tercihlerini ve davranışlarını analiz eden MOON CRM; içeriği ve önerileri kişiselleştiriyor böylece her kullanıcıya özel benzersiz bir deneyim sunuyor. 3 ayrı içerik paketi ile hizmet verecek olan MOON CRM; Starter, Pro ve Premium seçenekleriyle gelir modeli oluşturmayı hedefliyor. İngiltere de kurulan ve yakın zamanda ilk kez Türkiyede faaliyete geçecek olan MOON Platform; kullanıcıları global pazarda öne çıkarırken aynı zamanda iş ağlarını genişletme imkânı sunacak. 

        Mimarlar Üretici Firmalar ve Tasarımcılar için Yepyeni Bir Deneyim!

Fırsatların takip edildiği, görüşme ve tekliflerin değerlendirildiği, sipariş-satış-stok takibinin tek bir platform üzerinden yapılacağı çok işlevli MOON CRM, kişiye özel kullanıcı paketleri ile mimarlar, üretici firmalar ve tasarımcılar için yepyeni bir deneyim sunmak için gün sayıyor.

İnovasyon örneğiyle adından başarı ile söz ettiren Sefer Doğan Özdoğan: 'Yapay zekâ teknolojisinin gücünü kullanarak, daha akıllı ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmayı hedefledik. Bu uygulamanın arkasındaki fikir, insanların daha verimli, bilinçli ve gelir modeli sunan bir yaşam sürmelerini sağlamak. Teknolojiyi kullanarak yaşamımızı ve işimizi dönüştürme misyonumuzu her zaman ön planda tutacağız. MOON Platform yakın zamanda Türkiye'de tüm paydaşlarına hizmet vermeye başlayacak. İlk kez Türkiye'de faaliyete geçecek olması gurur verici.' açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.