Meteoroloji'den İstanbul için turuncu ve sarı alarm

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika yağmur ve fırtına uyarısı geldi. Marmara ve Ege Bölgesi için sarı ve turuncu uyarıda bulunulurken, Marmara, Ege kıyıları, Manisa, Antalya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli yağış

Güncel Yayın: 11 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.11.2023 15:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika yağmur ve fırtına uyarısı geldi. Marmara ve Ege Bölgesi için sarı ve turuncu uyarıda bulunulurken, Marmara, Ege kıyıları, Manisa, Antalya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli yağış görüleceği belirtildi. Rüzgarın hızının ise Marmara'da 90 km'ye kadar çıkması bekleniyor. Öte yandan İstanbul Valiliği, AKOM ve AFAD'dan peş peşe uyarılar geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeler şöyle: Ülkemizin batı kesimleri çok bulutlu, Marmara, Ege kıyıları, Manisa, Antalya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Marmara(Edirne ve Bilecik hariç), Çanakkale, Balıkesir'in batı ilçeleri, İzmir'in kuzeyi, Zonguldak, Düzce ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli, İzmir, Balıkesir, Manisa ile batı kesimleri başta olmak üzere Aydın’da yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.