ShipEntegra 8. Şubesini Konya’da Açtı

Türkiye’nin dört bir noktasındaki e-ihracat yapan işletmeler için destek ve hizmetlerini sürekli olarak geliştirerek birçok yeniliğe imza atan ShipEntegra, şube ağını genişletmeye devam ediyor.

Güncel Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 17:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News


                                                                         

ShipEntegra Anadolu’daki E-ihracatçısına Şimdi Daha Yakın

Türkiye’nin dört bir noktasındaki e-ihracat yapan işletmeler için destek ve hizmetlerini sürekli olarak geliştirerek birçok yeniliğe imza atan ShipEntegra, şube ağını genişletmeye devam ediyor. Son olarak Kayseri’de 2.şubesini açarak Anadolu’daki e-ihracatçı işletmelerin uluslararası pazarda başarılı olmalarına destek sağlayan ShipEntegra, yeni şubesini Konya’da açtı. .

Türk e-ihracatçısının dünya genelinde 20'den fazla global pazar yerinde satış yapmasına olanak tanıyan ShipEntegra, tüm pazar yerlerini tek bir platformda toplayarak müşterilerine;   işletme, yönetme ve stok kontrol kolaylığı sunuyor. Global pazar yerlerindeki entegrasyon süreçlerini kendi bünyesinde yapan ilk firma olan ShipEntegra, PrinWork ile birlikte 360 derece sunduğu çözüm ortaklığıyla Türk e-ihracatçısının global pazarda da rekabet edebilmesini sağlıyor. 

Sektöre kazandırdığı önemli ilklerin yanı sıra büyümedeki en önemli faktörün şubeleşmek olduğunu söyleyen ShipEntegra CEO’su Ali Ceylan, “ShipEntegra olarak faaliyet alanlarımızı daha da geliştirmek ve müşterilerimize daha geniş bir coğrafyada hizmet sunmak için büyümeye devam ediyoruz. Şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve Kayseri’de 2 olmak üzere 7 noktada şubemiz bulunuyor. Bu noktalarda operasyonlarımızı başarıyla yürütüyoruz. Bu yıl içerisinde Gaziantep ve Denizli'de de yeni şubelerimizi açarak yıl sonuna kadar ağımızı 10’a çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca müşteri memnuniyetini de her zaman önceliğimiz olarak gördüğümüz için, kendi depolarımızı İstanbul ve Amerika'da bulundurarak iade süreçlerini daha az maliyetle ve daha hızlı bir şekilde yönetme imkânı sunuyoruz. Bu sayede müşterilerimize daha kaliteli bir hizmet sunma amacını taşıyoruz. Konya şubemizin açılışı, müşterilerimize daha yakın olmamıza ve lojistik ihtiyaçlarını daha hızlı bir şekilde karşılamamıza olanak tanıyacak. ShipEntegra olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı ve genişleyen operasyonlarımızla Türkiye genelinde daha fazla yerde bulunmayı hedefliyoruz. Anadolu’da bulunan e-ihracatçı işletmelere daha iyi hizmet verebilmek için çabalarken, büyüme hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz” açıklamasında bulundu.

“Global Pazara Açılmanın Avantajını Yaşatıyoruz”

ShipEntegra ve PrinWork olarak e-ihracat yapan işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirdiklerini belirten Ceylan, “Müşterilerimize sunduğumuz güçlü e-ihracat destek hizmetleri sayesinde, sınırları aşarak dünya pazarına açılmanın kolaylığını ve avantajını yaşatıyoruz. E-ihracat dünyasında başarılı olmak isteyen her işletmeye kapılarımızı açtık. İşletmelerimizin uluslararası düzeyde rekabet edebilmeleri için ihtiyaçları olan araçları, bilgiyi ve deneyimi sağlıyoruz. E-ihracatın Türkiye ekonomisine katkısını artırarak ülkemizi uluslararası ticarette daha etkin bir oyuncu haline getirmek öncelikle hedefimiz ”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.