MÜSİAD İSTANBUL BÖLGE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI

MÜSİAD Yurt İçi Teşkilatlanma, Üye İlişkileri ve Üye Kabul Komisyonu tarafından, Bayrampaşa, Esenler, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan üyeleriyle bir araya geldi.

Ekonomi Yayın: 04 Haziran 2024 - Salı - Güncelleme: 04.06.2024 11:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

MÜSİAD Yurt İçi Teşkilatlanma, Üye İlişkileri ve Üye Kabul Komisyonu tarafından, Bayrampaşa, Esenler, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan üyeleriyle Bölgesel Buluşma Toplantısı düzenlendi. MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Dr. Cihad Terzioğlu Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kartal, Ömer Ayberk Cengiz ve Erhan Ünal ile birlikte yaklaşık 50 üye katılım sağladı.


Tanışma, iş birliği fırsatları ve MÜSİAD faaliyetlerinin anlatıldığı toplantıda, 26-29 Kasım 2024 tarihlerinde TÜYAP İstanbul'da düzenlenecek olan Uluslararası MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı hakkında bilgi paylaşıldı..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.