27 yıldır lezzetin değişmeyen 'Nokta'sı

Lezzet yolculuğunu kurulduğu günden bugüne başarıyla sürdüren ve müşteri memnuniyeti ile adından sıkça söz ettiren 'Nokta Tesisleri' 1500 kişilik kapasitesi, çocuk oyun alanları ve doğa ile iç içe açık alanları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ekonomi Yayın: 22 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 22.05.2023 20:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News
27 yıldır lezzetin değişmeyen 'Nokta'sı olarak misafirlerini en güzel şekilde ağırlayan ve Testi Kebabı, Emirdağ Kavurma, Kuzu Çevirme, Belen Tava, Kuzu Pirzola, ve Karışık Izgara gibi daha birbirinden lezzetli ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunan işletme, kaliteli hizmeti ile de misafirlerinden tam not alıyor. Sami Gül: "Çok iyi bir ekip ile birlikte bu güzel mekanı işletmekten son derece mutlu ve gururluyum, müşteri memnuniyeti ise ilk önceliğimiz İyi ki böyle mütevazi güler yüzlü ve çalışkan bir ekibim var, daha nice başarılı yıllarımız olsun" diye konuşuyor...
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.