Avrupa Müzik Topluluğundan 19 Mayıs mesajı

Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer yayınladığı mesajda; , 19 Mayıs 1919'un bu inancın Anadolu'ya taşındığı tarih olduğunu söyledi

Kültür Sanat Yayın: 19 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 19.05.2023 15:56:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Avrupa Müzik Topluluğu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajda;"İlham ve kuvvet menbaı milletin kendisidir." diyen Atatürk'ün, bir ve bütün olarak mücadele verilirse milletin özgürlüğünün ve geleceğinin kurtarılabileceğine yürekten inanıldığına işaret edilerek, 19 Mayıs 1919'un bu inancın Anadolu'ya taşındığı tarih olduğu belirtildi. Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi. Özer;" 19 Mayıs bize, özgürlüğümüze, bağımsızlığımıza, egemenliğimize yönelen tehditlere karşı her daim diri, uyanık ve teyakkuzda olma noktasında her daim tazelenen bir genç tavrına bürünmeyi hatırlatır. Sanatla, kültürle,bilimle yola çıkan ve geleceğe adım atan gençlerimiz her zaman Atatürk ilke ve inkılapları ile hareket etmiştir." Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer; "Aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz.. Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını,şehit ve gazilerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyoruz" dedi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.