Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Hayat Boşluk Kabul Etmez” zirvesine mesaj
Ankara’da gerçekleştirilen uluslararası sivil toplum buluşmasına gönderilen mesajda, bağımlılıkla mücadele ve gençlere yönelik çalışmalar vurgulandı.

Ankara’da düzenlenen “Hayat Boşluk Kabul Etmez Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi” önemli mesajlara sahne oldu. Grand Ankara Hotel’de gerçekleştirilen programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katılırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zirveye özel bir tebrik mesajı okundu.
“Hayat boşluk kabul etmez” vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gönderdiği mesajında insanların zihin ve duygu dünyalarının boş bırakılmaması gerektiğine dikkat çekerek, gençlerin zararlı alışkanlıkların etkisine açık bırakılmaması gerektiğini ifade etti.
Mesajda şu değerlendirmeler yer aldı :
“Toplumun sadece maddi yönünü değil, kalpleri ve değerleri de beslemek zorundayız. Bağımlılıkla ve kötü alışkanlıklarla mücadelede ortak bir anlayışa ihtiyacımız var.”.
Sivil toplum çalışmalarına övgü
Erdoğan, bağımlılıkla mücadele alanında yürütülen önleme, rehabilitasyon ve sosyal uyum çalışmalarını desteklediklerini belirterek, sivil toplum kuruluşlarının bu süreçte önemli bir güç olduğunu vurguladı.
Zirvenin, bağımlılık alanında sivil toplumun koordinasyonunu artırma hedefinin değerli olduğunu ifade eden Erdoğan, programda emeği geçenlere teşekkür ederek katılımcıları selamladı.







