
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit polislerin ailelerine taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ’da görev sırasında şehit olan polis memurları Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç’un ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ’da meydana gelen silahlı olayda görevleri sırasında şehit olan polis memurları Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç’un ailelerine taziye mesajı gönderdi. Cumhurbaşkanlığı tarafından paylaşılan bilgiye göre Erdoğan, şehit polislerin yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.
18 Mayıs 2026 tarihinde paylaşılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görev başında şehit olan polis memurlarının ailelerine taziye mesajı gönderdiği belirtildi.
Şehit polis memurları Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç’un, Tekirdağ’da çıkan silahlı kavgaya müdahale ettikleri sırada saldırıya uğradıkları bildirildi. Olay sırasında şüpheli şahıs tarafından açılan ateş sonucu iki polis memurunun hayatını kaybettiği ifade edildi.
Yaşanan olayın ardından güvenlik güçleri ve ilgili kurumlar tarafından süreçle ilgili çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajında şehit polislerin ailelerine başsağlığı dileklerinin iletildiği ve yaşanan kayıptan dolayı duyulan üzüntünün paylaşıldığı aktarıldı.
Tekirdağ’da yaşanan olay sonrası şehit olan polis memurları için taziye mesajları paylaşılmaya devam ediyor.









