Deadpool & Wolverine Filminin Cosplayer’lı Gösterimine Yoğun İlgi!

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, 2024’ün merakla beklenen filmlerinden Deadpool & Wolverine için cosplayer’lı bir gösterim düzenledi. Paribu Cineverse Hilltown’da gerçekleşen gösterim yoğun ilgi gördü.

Magazin Yayın: 26 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2024 15:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Shawn Levy yönetmenliğinde vizyona giren ve yılın merakla beklenen Deadpool & Wolverine filmi, 25 Temmuz Perşembe günü Paribu Cineverse Hilltown’da gösterim yaptı. Deadpool, Wolverine, Gwenpool, Symbiote Spider-Woman, Negasonic Teenage Warhead, Rogue, Woman Colossus, Cyclops gibi Marvel evreninin en ikonik karakterlerinin cosplayer olarak katıldığı gösterim yoğun ilgiyle karşılaştı. 

Film, büyük bir tehlikeye karşı Wolverine'i ikna ederek onunla birlikte savaşan Deadpool'un hikayesini konu ediniyor. Wade Wilson’ın bir paralı asker olarak geçirdiği günler ve Deadpool kimliği artık geride kalmıştır. O şimdi sivil hayatta varlık göstermek için çabalar. Wade, yeni hayatına alışmaya çalışırken, büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalınca harekete geçmek zorunda kalır. Ancak bu tehlike ile tek başına baş etmesi zordur. Bu yüzden Wade en az kendisi kadar isteksiz olan Wolverine'i yardım etmesi için ikna etmeye çalışır.

Deadpool & Wolverine filminin fragmanı buradan izlenebiliyor. 

CGV Mars Cinema Group Hakkında:

CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 28 şehirde, 77 sinema işletmesi ve 633 salon sayısı ile sinemaseverlere hizmet sunan, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.