Market

Kim Marketleri

Kim Marketleri
Google News
  • Firma Adı: Kim Marketleri
  • Yetkili: Erol Ersan
  • Telefon: 0212 489 21 21
  • Cep:
  • Faks:
  • Web: https://www.kimmarket.com/
  • Mail: info@kimgrup.com.tr
  • Şehir: İstanbul
  • İlçe: Bahçelievler
  • Adres: Yenibosna Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi Dış Kapı No:11C İç Kapı No:11 Bahçelievler/ İstanbul

Türkiye’ nin beş ilinde 142 KİM markalı mağazalarımız aracılığı ile, 2.336 çalışanımızla, müşterilerimize doğru ürünü, doğru üreticiden alarak doğru hizmet ve fiyatla müşterilerimize ulaştırmaktayız.

 

Mağaza ağımızı, müşterilerimize daha etkili ulaşabilmek amacıyla sürekli ve hızlı bir biçimde genişletmekteyiz.

Şirketimiz, 1997 yılında ilk mağazasını açarak faaliyetlerine başlamıştır. Kuruluşundan itibaren Şirketimiz süpermarket formatında mağazalarıyla hizmet vermektedir. Bu konseptte ortalama 710 m²’lik alanlarda gıda, gıda dışı, şarküteri ve meyve-sebze ürünlerinin satışı yapılmaktadır.

 

Şirketimiz 2002 yılında aldığı kararla nevi değişikliğine giderek limited şirketten anonim şirkete çevrilmiştir. 2007 yılında yapılan hisse devriyle Şirket’in tüm hissesi Ersan Kardeşlere geçmiştir.

 

2008 yılında karlılık ve verimlilikten ödün vermeden İstanbul dışında da mağazalaşarak bölgesel bir zincir olma hedefi benimsenmiştir. Bu bağlamda 2008 ve 2009 yıllarında Şirketimiz İstanbul dışında Tekirdağ, Edirne ve Kocaeli’de de mağaza açarak operasyonunu İstanbul dışına da taşımıştır.

Sektörel gelişmeleri yakından takip ederek hizmet kalitesinden ödün vermeyecek şekilde operasyonel süreçlerini değiştirebilen Şirketimiz, özel markalı (Private Label) ürünlere olan talep artışına paralel olarak 2018 yılında Kim markalı ürünler için bakliyat ve kuruyemiş tesisi kurarak özel markalı (Private Label) ürünlerin satışına başlamıştır.

 

Teknolojik gelişmeler ve pandemi sürecindeki tüketici alışkanlıklarının etkisiyle e-ticaret alanındaki satış hacminde hızlı bir yükselme yaşanmıştır. Yapılan sektör araştırmaları pandemisürecinde e-ticaret hacminde %120 oranında kalıcı büyümenin meydana geldiğini göstermekte olup, Şirketimiz trendi takip eden yönetim anlayışı, hızlı operasyonel süreçleri ve güçlü alt yapısıyla e-ticaret alanında 2020 yılının ikinci çeyreğinden sonra faaliyetlerini artırmıştır.

 

KİM, başta müşteri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla, müşterilerimize uygun fiyatlarla kolayca ulaşabilecekleri yüksek kalitede ürünler sunmak için faaliyetlerine devam etmektedir.