Kahtalı Mıçı öldü haberlerine dava açıyor

Ünlü türkücü Kahtalı Mıçı geçtimiz günlerde hakkında çıkan asılsız kanser haberleri sonrası şimdi de öldü haberleri ile başı belada

Magazin Yayın: 10 Haziran 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 10.06.2024 19:48:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ünlü türkücü Kahtalı Mıçı geçtimiz günlerde hakkında çıkan asılsız kanser haberleri sonrası şimdi de öldü haberleri ile başı belada. Hakkında çıkarılan " Kahtalı Mıçı öldü" haberlerine isyan eden ünlü türkücü avukatı aracılığıyla bu haberleri çıkaranlar hakkında yasal süreç başlatacağını duyurdu. Öte yandan tedavisine devam edilen ünlü türkücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü türkücü Kahtalı Mıçı hakkında çıkarılan öldü haberlerine dava açıyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan ünlü türkücünün avukatı Hacı Yusuf Altuğ, bu tarz haberlere itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Altuğ "Değerli büyüğümüz ve sevilen sanatçı Mustafa Aslan'ın ( Kahtalı Mıçı) vefat ettiğine dair asılsız haberler çıkarılmaktadır. Bu tür haberlerin çeşitli medya organları ve sosyal medya platformlarında dolaşması hem sanatçımızı hemde onu sevenleri derinden üzmektedir. Halen tedavi süreci devam eden sanatçımız ,bu tür yalan haberlerden olumsuz etkilenmektedir. Halkımızın yanlış bilgilendirmesine ve kamuoyunun gereksiz yere meşgul edilmesine neden olan bu asılsız haberlerin yayılmasında rol alan şahıslar ve ilgili medya kuruluşları hakkında gerekli hukuki girişimlerin başlatılacağını kamuoyuna duyururuz " dedi.
 
Sağlık durumu iyi
 
Tedavisine devam edilen ünlü türkücünün sağlık durumunun iyi olduğu kısa bir süre sonra müzik çalışmalarına başlayabileceği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.