LGS Türkiye Birincisi Aydınlar Eğitim Kurumlarından

Şanlıurfa'nın Eğitimde öncü kurumlarından birisi olan Aydınlar Eğitim Kurumlarının öğrencisi İlknur Erinç, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu

Eğitim Yayın: 28 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 28.06.2024 19:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News
Şanlıurfa'nın Eğitimde öncü kurumlarından birisi olan Aydınlar Eğitim Kurumlarının öğrencisi İlknur Erinç, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.
Şanlıurfa'nın Eğitimde öncü kurumlarından Aydınlar Eğitim Kurumlarının öğrencisi İlknur Erinç, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.
2012'den yılından beri "Tek İşimiz Eğitim" felsefesiyle Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalılara eğitim alanında hizmet veren Aydınlar Eğitim Kurumları 2024 LGS başarısı ile taçlandırdı.
Şanlıurfa'nın eğitimde parlayan yıldızı Aydınlar Eğitim Kurumlarının öğrencisi İlknur Erinç LGS de tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye 1’inciliği elde etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.