Merkezefendi Ekmek Atölyesi 2'nci Mezunlarını Verdi!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un katılımıyla gerçekleşen tören sonrası katılımcılara 150 yıllık tarihi maya hediye edildi.

Güncel Yayın: 05 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.07.2024 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Haber: Osman İslam

Fotoğraflar: Yasemin Karakaya

Merkezefendi Geleneksel Ekmek Atölyesi ikinci  mezunlarını verdi.

3 aylık bir kursun sonunda sağlıklı ekmek yapmayı öğrenen kursiyerler aynı zamanda bir meslek öğrenmenin gururunuı yaşadıklarını belirttiler.

Merkezefendi Geleneksel Ekmek Atölyesi Mezuniyet Töreni Merkezefendi Tarihi Fırını'nda gerçekleşti.

Törende 40 kursiyer sertifikalarını aldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un katılımıyla gerçekleşen sertifika töreni sonrası katılımcılara 150 yıllık tarihi maya hediye edildi.

Kurstan çok mutlu olduklarını ve çok yararlandıklarını belirten kursiyerler yeni bir meslek edindiklerini ve şef Umut Bayram^

'dan çok şey öğrendiklerini belirttiler.

Kursiyerler Başkan Ömer Arısoy'a da tek tek teşekkür ederek, böyle bir hizmetten dolayı Zeytinburnu Belediyesi'nin bir ilki de gerçekleştirdiğini sözlerine eklediler. 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.