MY Fen Bilimleri'nden Öğrencilere Motivasyon Semineri!

Programa katılan My Fen Bilimleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yiğit, Dr. Can Avcı ve Aslan Çelebi eğitimde öğrencilerin davranış biçimleri konusunda velilere ve öğrencilere tavsiyelerde bulundular.

Eğitim Yayın: 15 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 15.09.2024 12:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MY Fen Bilimleri Öğretim Kurumlarınin eğitimde 18. ve  ve Yöntem   Öğretim Kurumlarınin da 37. yılıni kutladigi eğitim seminerine öğrenciler ve velileri katılım sağladı.

Davranış Bilimleri Uzmanı eğitimci Mehmet Yiğit'in "Çalışma yöntem ve teknikleri" konulu anlatımı, çocuğa başarının yanısıra sevginin de aynı oranda gerekli olduğunu vurguladı.

Daha sonra İstanbul üniversitesi oğretim görevlisi Dr.. Can Avci'nin "Motivasyon" konulu konuşması katılımcılara farkındalık oluşturdu.

Katılımcılar arasında Kırımlı İsmail Rüştü Olcay Lisesi Müdürü Aslan Çelebi protokol konuşması yaparak eğitime olan desteğinin altını çizdi.
Okul aile birliği başkanları adına Abdülhak Hamit ortaokulu okul aile birliği başkani Fadime Ünalan da öğrencilere  destek  olmaktan ve katkıda bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Program sonunda konuşmacılara katılım ve teşekkür plaketi verildi. Programa katılan ve plaketle ödüllendirilen Aktüel Medya Group Başkanı Osman İslam da eğitime destek vermekten ve Türkiye'nin geleceğine katkıda bulunmaktan dolayı mutluluğunu belirtti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.