Narin'in Amcası Konuşmak İstemiyor!

Narin Güran’ın gözaltında olan amcası adliyeye sevk edildi. Aracındaki izlerle Narin’in kıyafetlerindeki izler uyuştu. Öte yandan amcanın tüm WhatsApp yazışmalarını sildiği belirlendi.

Güncel Yayın: 02 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 02.09.2024 14:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Türkiye'nin 1 numaralı gündemi kayıp Narin! Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'ne bağlı Tavşantepe Köyü'nde, 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca S. G.'nin sorgusu 3 gündür sürüyor. Ankara'dan gelen özel ekibin de aralarında bulunduğu jandarma ve polis tarafından çapraz sorgulaması yapılan Tavşantepe Köyü Muhtarı amca S.G.'nin konuşmak istemediği belirtildi.

Narin Güran ile ilgili son dakika haberleri herkesin yakın takibinde. Gözler şimdi Narin Güran’ın gözaltında olan amcasına çevrilmiş durumda. Narin Güran’ın gözaltında olan amcası adliyeye sevk edildi. Aracındaki izlerle Narin’in kıyafetlerindeki izler uyuştu. Öte yandan amcanın tüm WhatsApp yazışmalarını sildiği belirlendi. Bölgede bulunan televizyon kanalları Narin Güran’la ilgili son dakika gelişmelerini canlı yayında aktarıyor.

Diyarbakır'da 12 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan hâlâ haber alınamıyor. Aile, genç kızın kaybolmasıyla ilgili büyük bir endişe içinde. Diyarbakır’ın kırsal bölgelerinde başlatılan arama kurtarma çalışmaları, komandoların da katılımıyla genişletilerek devam ediyor.

Arama çalışmaları, uzman ekipler ve iz sürme köpekleri tarafından titizlikle yürütülüyor. Komandolar, zorlu arazi koşullarına rağmen Narin’i bulmak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Aile, Narin'in bir an önce bulunmasını umut ederken, yetkililerden gelecek her türlü bilgiye büyük bir dikkatle yaklaşıyor.

Soruşturma kapsamında Narin Güran’ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alındı. İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakıldı. Soruşturma sürerken, bu kez Narin’in amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi’nin muhtarı S.G. de önceki gün gözaltına alındı. S.G.’nin aracından alınan DNA örneklerinin, Narin’in kıyafetlerindeki DNA örnekleriyle eşleştiği belirtildi. S.G.’nin işlemleri Jandarma Komutanlığı’nda devam ediyor.Öte yandan Narin’i arama çalışmaları dün 12’nci gününde jandarma ve AFAD ekipleri tarafından aralıksız sürdürülürken, çok sayıda jandarma komando da araziye indi.

Gözaltında bulunan amca S.G.’nin telefonunun Narin’in kaybolması sonrası 1 saat boyunca kapalı olduğu, Narin’in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı ve cep telefonundaki tüm mesaj ve aramaları, yüklediği bir uygulama aracılığıyla sildiği iddiaları ortaya atıldı.

 

AHMET HAKAN NARİN NEREDE SÖYLEYEYİM:

Kayıp Narin ile ilgili köşesinde dikkat çekici satırlara imza atan Ahmet Hakan ‘narin nerede söyleyeyim’ diyerek şu satırları kaleme aldı:- Çok ötelerde değil, ailenin içinde.- Uzaklarda değil, yakın çevrede.- Konuşanların arasında değil, suskunların arasında.- Başka şehirlerde değil, o köyde.*Bulunamamasının temelinde acı bir gerçek yatıyor: Çünkü çok yakınlarda Narin. O yüzden bulunamıyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.