Öğrencilerin 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta farklı etkinliklerle kutlandı. İstanbul Maltepe'de Halit Armay Anadolu Lisesi öğrencilerinin gençlik konseri büyük ilgi çekti

Kültür Sanat Yayın: 19 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 19.05.2023 13:02:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta farklı etkinliklerle kutlandı. İstanbul Maltepe'de Halit Armay Anadolu Lisesi öğrencilerinin gençlik konseri büyük ilgi çekti. Kadir Has Kültür Salonunda yapılan Konsere Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Garnizon Komutanı, Maltepe Belediye Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
 
Tören açılışında bir konuşma yapan Halit Armay Anadolu Lisesi Müdürü Sahra Alkan,19 Mayıs'ın anlam ve önemini anlatması salondan büyük alkış aldı. Törenlerde ilk olarak Oratoryo gösterisi ile başladı.  
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı çok sayıda sporcular gösterileri ile salondakilerden büyük ilgi gördü. 
 
 
 Halit Armay Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Behiç Korkutan, Müzik Öğretmeni Gülnaz Ardabak ve İngilizce Öğretmeni Sertaç Karatepe yönetiminde okul müzik grubu birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Müzik grubunun 19 Mayıs gençlik konseri ayakta alkışlandı. 
 
 19 Mayıs etkinlikleri "19 Mayıs" fotoğrafları ve resimleri sergisi ile son buldu.
#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.