Seyithan İzsiz’e Son Gün Desteği Akşener’den!

Akşener, ‘Biz iktidara geldiğimizde hakkaniyeti, demokrasiyi, liyakati ve eşitliği getireceğiz.’ dedi.

Güncel Yayın: 14 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 14.05.2023 16:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akşener Son Toplantısını Seyithan İzsiz’e Ayırdı

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçime bir gün kala Beylikdüzü’nde Seyithan İzsiz’e destek istedi. 

Seyithan İzsiz’in çok değerli olduğunu belirten Akşener hayırseverliği ile her zaman adından söz ettiren İzsiz’e özellikle kalınlardan oy istedi. 

Seyithan İzsiz’in Umre’ye gönderdiği kadınların da katıldığı programa milletvekili adayları, stk temsilcileri ve gazeteciler yoğun ilgi gösterdi.

Ünlü gazeteci İlke Duyan’ın sunuculuğunu yaptığı program Seyithan İzsiz’in konuşmasıyla başladı. İzsiz bu yola hizmet için çıktığını ve milletvekili olduktan sonra da telefonunun adla değişmeyeceğini söyledi. 

Akşener gelmeden önce katılımcı kadınlara bir müjde vereceğini söyleyen İzsiz, Umre için çekiliş bekleyenlere ‘Bugünün hatırına umre için çekiliş yapmayacağız ancak başvuru yapan bütün kadınları umreye göndereceğiz’ dedi. 

Umre için yazılan ve çekiliş bekleyen kadınlar bu haber üzerine kürsüye akın etti ve Seyithan İzsiz’e sarılarak teşekkürlerini ilettiler.

Daha sonra kürsüye gelen İyi Parti Genel Başkanı MeralAkşener de Seyithan İzsiz’in kadınlara yaptığı umre sürprizine çok sevindiğini kendisinin de hac yaptığını ancak umre yapmadığını belirterek, ‘Kimbilir belki hep beraber umre yaparız’ defi.

Akşener iktidarın ömrünün dolduğunu belirterek ‘ Allah tövbe eden herkesin günahını affeder de bir kul hakkı yiyenin affetmez. Kimin hakkını yediysen onunla helalleşmesi lazım. Biz kul hakkı yemedik Allah yemeyi de nasip etmesin. Biz iktidara geldiğimizde hakkaniyeti, demokrasiyi, liyakati ve eşitliği getireceğiz. Hiç kimse mağdur olmayacak’ dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.