Sinan Tanrıverdi Eğitim Kurumları Başarıdan Başarıya Koşuyor!

Sinan Tanrıverdi Eğitim Kurumları Türkiye dereceleri ile adından söz ettiriyor. Kurum, “Bir öğrencinin değil bütün öğrencilerin başarılı olduğu kurum.” şiarıyla yola çıkmış ve tek işi eğitim olan bir kuruluş olma özelliği taşıyor.

Eğitim Yayın: 25 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.07.2024 14:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Sinan Tanrıverdi Eğitim Kurumları Türkiye dereceleri ile  adından söz ettiriyor. Kurum, “Bir öğrencinin değil bütün öğrencilerin başarılı olduğu kurum.” şiarıyla yola çıkmış ve tek işi eğitim olan bir kuruluş olma özelliği taşıyor. 

Sinan Tanrıverdi Eğitim Kurumları; uzun yıllardan günümüze kadar gelişerek büyüyen, özellikle sınava hazırlık konusunda uzmanlaşmış ekibiyle yıllarca çıkarmış olduğu Türkiye dereceleri ile “Bir öğrencinin değil bütün öğrencilerin başarılı olduğu kurum. ”şiarıyla yola çıkmış ve tek işi eğitim olan bir kurum olmasının yanı sıra Türkiye’nin sınavlarda lise ve üniversiteye yüzdelik olarak en fazla öğrenci yerleştiren kurumlarından biridir.

 

İstanbul merkezli bir kurum olup çoğunluk İstanbul’da olmak suretiyle farklı şehirlerden gelen öğrencileri başarıya ulaştıran seçkin bir kurumdur.

Bünyesinde var olan yapay zeka sistemiyle öğrencinin eksikliği sınavdan hemen sonra tespit edilir ve öğrencinin ihtiyacı olan takviye yapılır. Böylece öğrencide eksik olan kazanımlara hızlıca müdahale edilir.

Bunun yanı sıra çalışmış olduğumuz uzman öğretmen kadrosu sayesinde veliler, öğrencilerin eksiklikleri noktasında bilgilendirilir. Kurumumuz velileri ile iş birliğine önem vererek veliler ile karşılıklı güvene dayalı uzun soluklu başarılar tesis etmekte ve öğrencilerin kendine özgü çalışma sistemlerini kavrayarak onlara destek olmaktadır.

Kurumumuz lise ve üniversite sınavına öğrenci hazırlayan butik bir kurumdur.  Az kişiden oluşan sınıflarda öğretmenin öğrenciye daha çok odaklandığı ve öğrencinin öğretmene daha fazla soru sorabildiği, interaktif eğitimin olduğu sınıflarda eğitim vermekteyiz. (8-10kişilik sınıflar)

Koç öğretmen tarafından her öğrencinin kendine özgü çalışma sistemleri belirlenerek yol haritası belirlenir. Koç öğretmen ile öğrenci bireysel olarak her hafta görüşür. Bu görüşmelerde öğrenci hedeften haberdar edilir, her hafta yapılan denemenin analizi yapılır ve öğrencinin eksiklikleri tespit edilir.  Bu tespit sonucunda eksik kazanımı olan branş öğretmeni ile öğrenci, bireysel olarak eksik öğrenme giderilene kadar çalışır. Daha sonra koç öğretmen raporlamayı yapar ve veliyle iletişime geçer. Veliye öğrenci ile ilgili haftalık değerlendirme ve bilgi sunar. Böylelikle veli de tamamen sınava hazırlık sürecinin içerisinde bulunmuş olur. Öğrencinin eve ders götürmediği sınava hazırlık kursu olarak öğrencilerimiz için sabah 09.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında kütüphanemiz açık bulunmakta. Kurumumuz öğrencinin derslerini aldığı, koç öğretmeniyle görüştüğü, sorularını çözdürdüğü, denemesine girmiş olduğu, eksik konularından özel ders almış olduğu, sınava hazırlık için gerekli olan bütün materyallerin içerisinde bulunmuş olduğu bir kurumdur. Bütün bu argümanların bir arada bulunmasıyla öğrenci başarıya ulaşmış oluyor zira her yıl onlarca YKS dereceleri Sinan Tanrıverdi Eğitim Kurumlarından çıkmakta.

        Sinan Tanrıverdi Eğitim Kurumları; bir kurucu yönetici , üç müdür, altı rehberlik , altmış branş öğretmeni olarak toplam yetmiş kişilik bir eğitim kadrosuyla öğrenci ve velilerimizin yanında olmaktadır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.