Tay Tech'en Yaptığı Four Essentials Çırağan Sarayında gerçekleşti!

Mekanik Tesisatın Yeni Yüzyılı olarak adlandırılan ve Proje Ortaklığını Tay Tech'en yaptığı Four Essentials Çıragan Sarayında gerçekleşti.

Ekonomi Yayın: 26 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 26.05.2024 23:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Haber:Fatma  Çiçek Geyik

Mekanik Tesisatın Yeni Yüzyılı olarak adlandırılan  ve  Proje Ortaklığını Tay Tech'en yaptığı Four Essentials  Çıragan  Sarayında  gerçekleşti.
[20:06, 20.05.2024] Fatma Çiçek Geyik: İlki 2018’de yine Dekogroup tarafından Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilen ve bu kapsamda Türkiye’nin ilk mühendislik toplantısı olma özelliği taşıyan etkinlik bu yılda  yaklaşık 900 sektör profesyonelinin katıldığı başarılı bir organizasyon ile yapıldı.  Yaklaşık 2500 kişinin katılımı ile Türkiye’deki çok değerli mekanik tesisat profesyonelini bir araya getirerek başarısını sürdürdü. Pandemiden dolayı 2020 ve 2021 yıllarında düzenlenemeyen etkinliğe,  Four Essentials Engineering Meeting ismiyle 2000 sektör profesyonelini bir araya getirerek muhteşem bir sinerji yarattı. Bu yıl beşinci defa, TayTech, Wilo, Samsung, Baymak, Masdaf, Caleffi, Novves ve sektörde önde gelen birçok firmanın sponsorluğu ile Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleşti.

Bu yıl beşinci defa, TayTech, Wilo, Samsung, Baymak, Masdaf, Caleffi, Novves ve sektörde önde gelen 96 firmanın sponsorluğu ile 7 Mayıs 2024 Salı günü Çırağan Palace Kempinski’de 3000’in üzerinde sektör profesyonelinin rekor katılımı ile gerçekleştirilen Four Essentials Engineering Meeting 2024’ün ana teması “Mekanik Tesisatın Yeni Yüzyılı” idi. Etkinlik kapsamında gün boyunca sektörün önde gelen şirketlerini temsil eden konuşmacıların sunumları takip edilirken, sahne sanatlarının usta ismi Ayçe Abana’nın moderatörlüğünde yapılan paneller ise ilgiyle izlendi. Çırağan Palace Kempinski’nin gösterişli mekanında kurulan stantlarda yerli ve yabancı ortaklı firmalar, ürün ve hizmetlerini tanıtmak için ekipler halinde yerlerini aldılar.
[20:06, 20.05.2024] Fatma Çiçek Geyik: Sunuculuğunu sanatçı ,Oyuncu Ayşe  Abananın güne  Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat Derreği  Başkanı Fuat Bodur ve Yönetimi, Vanilya Dent Mehmet Avcılar,Sanatçı İnanç Karaduman, Derin Bozoklu Abay,  Kaligrafi Sanatçısı Eğitmen  Fatma  Çiçek GeyikTuğba Koç Koldaş,Betül Al,Genç girişimci  Burak Akyol,Kamile  İlk ve bir çok iş insanı katılım sağladı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.