Ünlü İlahiyatçı Yusuf Kavaklı'nın Cenaze Namazına Yoğun İlgi!

Yusuf Kavaklı hocanın oğlu Sinan Kavaklı Fatih camisinde taziyeleri kabıul etti.

Güncel Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 15:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haber: Fatma Çiçek Geyik

Emekli Müftü Yardımcısı ünlü İlahiyatçı Yusuf Kavaklı ebedi istirahagahına defnedildi.

Rahmetli Yusuf Kavaklı'nın İstanbul Fatih Cami'nde öğle namazına  binlerce seveni katıldı. Cenaze namazının ardından 

Küçükçekmece Tepeüstü Mezarlığı'nda defnedilen Kavaklı'yı sevenleri mezarlıkta da yalnız bırakmadı.

Yusuf Kavaklı hocanın cenaze namazına sevenleri ve ünlü isimler katıldı ve son görevlerinde bulundu. Dün rahmetli olan ve uzun zamandı tedavi gördüğü hastanede vefat eden Yusuf Kavaklı hocanın cenazesine, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte hemşehrileri  Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yönetimi ve üyeleri de katıldı.

Yusuf Kavaklı hocanın oğlu Sinan Kavaklı'nın son derece üzgün olduğu görüldü.

Cenaze namazı öncesinde taziyeleri kabul eden Sinan Kavaklı acılarını paylaşan herkese teşekkür etti. Yusuf Kavaklı hocanın yeğenleri ile birlikte akrabaları cenazeye iştirak edenlerle yakından ilgilenerek acı günlerini paylaşmalarından dolayı teşekkür ettiler.

CANLI YAYINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Uzun süredir kanserle mücadele eden ve bu süreçte Beyaz TV'de Nur Viral ile program yapan Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybedince sevenleri yasa boğuldu.
Yusuf Kavaklı ghocanın beraber program yaptığı Nur Viral acı haberin ardından canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Viran açıklamasında, ''"Mekanın cennet olsun, ışık olsun, nur olsun inşallah. Seni seviyoruz, sevmeye devam edeceğiz ve hiç unutmayacağız.'' dedi.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.