Adar Tarhan Türkiye Yıldızlar Şampiyonluğu İpini Göğüsledi!

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonasında 18 yaş genel (U18) kategoride sporcular IM Adar TARHAN, FM Arda ÇAMLAR, FM Muhammed Emin ARSLAN, Hayri Beyhun ŞENEL ve Tunahan YILDIZ göğsümüzü kabarttı.

Spor Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 13:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
20-24 Nisan 2024 tarihlerinde Karaman Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Türkiye birincisi oldu.
Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonasında 18 yaş genel (U18) kategoride sporcular IM Adar TARHAN, FM Arda ÇAMLAR, FM Muhammed Emin ARSLAN, Hayri Beyhun ŞENEL ve Tunahan YILDIZ’dan oluşan Pamukkale Üniversiteli Satranç Ve Akıl Oyunları Spor Kulübü tüm maçları kazanarak şampiyon, IM Adar TARHAN birinci masa birincisi oldu.
Bu sonuçla 20-28 Haziran 2024 tarihlerinde Rodos’ta yapılacak Avrupa Genç Takımlar Satranç Şampiyonası (European Youth Team Chess Championship 2024) ’nda ülkemizi temsil edecekler.
Şampiyon Adar TARHAN'ın babası Av. İsmail Tarhan yaptığı açıklamada  emek veren herkese sırasıyla teşekkür etti. Tarhan yazılı açıklamasında şunları belirtti.
 
'Bu başarıya imza atan  antrenör GM Misratdin ISKANDAROV ve bugüne kadar destek ve katkı sunan tüm antrenörlere, destek veren İSTANBUL ENKA LİSESİ ve anrtrenör Hakan YARAMIŞ’a, PAMUKKALE ÜNİVERSİTELİ SATRANÇ VE AKIL OYUNLARI SPOR KULÜBÜ’ne ve özellikle sporculara kesintisiz ve tam destek sunan sayın Hasan Fırat ŞENEL ve Selda TEMELLİ ŞENEL’e, Federasyon Başkanı Gülkız TULAY şahsında TSF Kadrosuna, Hakemlere, centilmence yarışan kulüplerimize, sporcularımıza, antrenörlerimize ve destekleyen ailelerine, turnuva destekçisi ROSATOM’a, Karaman Valiliğine, Karaman Belediyesine, Üniversite Rektörümüze, Mustafa EROĞLU ve TSF Karaman İl Temsilciliği ile  basın mensuplarına teşekkür ediyoruz.'
#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.