Altın Yazar Ödülleri Sahiplerini Buluyor!

Milli Mücadelenin Kahraman Kadınlarını Kaleme alan Araştırmacı Roman yazarı İlknur Bektaş’ın da ödül alacağı tören Mihrabat Korusunda yapılacak.

Güncel Yayın: 19 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 19.05.2023 18:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Edebiyat dünyasının keşfedilmemiş madenlerini ortaya çıkarma ilkesi ile yol alan Altın Kalem Ödülleri, bu yıl Altın Yazar ve Altın Kitap kategorilerinde görkemli bir törenle sahipleriyle buluşuyor. 

Bu yıl 3.sü gerçekleşecek olan törende roman, şiir, deneme, gezi, çocuk, sağlık gibi birçok kitap türünde yazarlara Türkiye’nin önemli isimleri tarafından ödülleri takdim edilecek. Yılın en büyük edebiyat buluşması olan Altın Kalem Ödülleri’ne  “Reflections Of The Books” başlığı altında düzenlenecek olan ve Altın Kitap kategorisinde ödül alan kitaplardan esinlenilerek Fütüristtik tarzda resmedilen sanatsal çalışmaların yer aldığı sergi damgasını vuracak. Sergi aynı zamanda dünya klasikleri ile ilgili bir bölüm de içeriyor.
Edebiyat ve sanat dünyasından önemli isimlerin buluşacağı Altın Kalem Ödülleri’nde Necip Fazıl Kısakürek Şiirde Vefa ödülü, Çocuk Edebiyatı Vefa ödülü Mevlana İdris, Şiirde Cahit Zarifoğlu, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof. Dr. Mehmet Sungur, Sinan Akyüz, Prof. Dr. İhsan Karaman, Barış Muslu, Metin Hara, Milli Mücadelenin Kahraman Kadınlarını Kaleme alan Araştırmacı Roman yazarı İlknur Bektaş gibi isimlerin yanında yılın gazetecisi İsmail Karakaş, yılın fotograf sanatçısı Engin Uzun, yılın küratörü Marcus Graf gibi birçok değerli isim yer alacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.