
Ankara Kahveciler Esnaf Odası’nda yeni dönem: Tebrik ziyareti gerçekleştirildi
Ankara Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, yeniden seçilmesinin ardından tebrik ziyaretlerini kabul ederken, sektöre yönelik iş birliği ve gelişim başlıkları ele alındı.

Ankara Kahveciler Esnaf Odası’nda yeni dönemin başlamasıyla birlikte, oda yönetimine yönelik ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyet, yeniden başkanlığa seçilen İsa Güven’e tebrik ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, başkentte faaliyet gösteren kahveci esnafının mevcut durumu ve sektörün gelişimine yönelik atılabilecek adımlar değerlendirildi. Görüşmede, hizmet kalitesinin artırılması, mesleki standartların güçlendirilmesi ve esnafın kurumsal yapısının daha etkin hale getirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Ayrıca Ankara Kent Konseyi ile esnaf odaları arasında geliştirilebilecek ortak projeler ve iş birliği imkanları da gündeme geldi. Kurumlar arası koordinasyonun artırılması ve sektörel dayanışmanın güçlendirilmesi konularında karşılıklı görüşler paylaşıldı.
Toplantıya AKK yönetiminden isimlerin yanı sıra, farklı esnaf odalarının başkanları ve temsilcileri de katıldı. Görüşmede, Ankara’daki kahvecilik sektörünün geleceğine ilişkin değerlendirmeler yapılırken, esnafın ekonomik ve mesleki açıdan desteklenmesine yönelik çalışmaların önemi vurgulandı.










