01 Ocak 1970 - Perşembe

Otomobili 36 yıl garajda sakladı

ARTVİN’de eşinin hatırası otomobili 36 yıl garajda saklı tutan kadın, yol çalışmasında da otomobilin garajdan çıkmasına izin vermedi.

Genel
Google News
1/5
Fediye Köksal’ın hayatını kaybetmesiyle yakınları otomobili hatıra olarak korumayı planlıyor. Görenler otomobilin yolun altına nasıl indiğini merak ederken, otomobilin hikayesi duygulandırıyor.

Google News
2/5
Merkeze bağlı Dere Mahallesi Ömer Çavuş Sokak'ta bulunan 1976 model ve 65 bin kilometredeki otomobili Zülküf Köksal’ın sadece 10 yıl kullanma imkanı bulduğu da öğrenildi.

Google News
3/5
Zülküf Köksal 1986 yılında yeğeninin düğünde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybedince o günden sonra otomobil garajdan çıkartılmadı.

Google News
4/5
Zülküf Köksal’ın yeğeni Yaşar ve eşi Kemal Akın yıllar sonra garajın kapılarını açınca eski günler yeniden yad edildi.

Google News
5/5
Zamanla yol yükselince otomobil yolun 2 metre altında kaldı. Buna rağmen otomobilin çıkmasına izin vermeyen Köksal, eşinin son hatırası olan otomobili 36 yıl bu şekilde korudu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.