A. Fuat Bodur İSTKON İstişare Kurulu Başkanı Oldu

İstanbul dernekler konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri İstanbul sınırları içinde bulunan derneklerin bir araya geldiği toplantıda yeni iştişare kurulu üyelerini belirledi.

Güncel Yayın: 10 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 10.05.2024 17:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

İstanbul dernekler konfederasyonu (İSTKON) yoğun faaliyetlerine devam ediyor. İstanbul dernekler konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri İstanbul sınırları içinde bulunan derneklerin bir araya geldiği toplantıda yeni iştişare kurulu üyelerini belirledi.

İstanbul dernekler konfederasyonu genel başkanı Mehmet Çetinkaya federasyonun yüksek istişare kurulu Başkanlığına A. Fuat Bodur'u getirdiklerini açıkladı.

İstişare kurulu Başkanlığı mazbatasını fkonedersyon genel merkezinde A. Fuat Bodur'a takdim eden Konfederasyon Başkanı Mehmet Çetinkaya, fedrasyonun her geçen gün güçlendiğini, ünlü işadamı Bodur ile daha da güçleneceklerini belirtti.

Mazbatadını Başkan Çetinkaya'nın elinden alan A Fuat Bodur ise yaptığı kısa teşekkür konuşmasında, 'Başkana ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim, konfederasyona katkı sunmaktan gurur duyacağım' dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.