Anfaş FoodProduct İçin Geri Sayım Başladı!

Anfaş FoodProduct için geri sayım başladı. 06-09 Şubat 2024 tarihinde

Güncel Yayın: 14 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.01.2024 00:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Haber: Mustafa Erkılıç

Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı Anfaş FoodProduct için geri sayım başladı. 06-09 Şubat 2024 tarihinde düzenlenecek fuar; ünlü şeflerden özel sunumlar, uzman isimlerin yer aldığı paneller ve birbirinden keyifli etkinliklerle gastronomi dünyasının buluşma noktası olacak.

Fuarcılık sektörünü Antalya’dan dünya pazarıyla buluşturan Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ANFAŞ, Türkiye Gastronomi Turizm Platformu (GTP) ve Anadolu Aşçılar Federasyonu’nun (ANFED) partnerliğinde,  30’uncu kez Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı FoodProduct’a kapılarını açıyor.
 
 
06-09 Şubat 2024 tarihinde düzenlenecek fuarda, 300’ün üzerinde katılımcıyı, tüm Türkiye’den ve yurt dışında 70’in üzerinde ülkeden 50 binden fazla profesyonel ziyaretçiyle bir araya getirmeyi planlayan ANFAŞ, 40 bin metrekare alan üzerinde yine ev dışı tüketim (edt) grubunun buluşma noktası olacak.
 
Gastronominin kalbi Anfaş’da atacak
 
Türkiye Gastronomi Turizm Platform yetkilileri Akif Budak (cokgezen.gurme) ve Chef Özlem Mekik (@ozlemmekik) bu yıl gastronominin kalbinin Anfaş’da atacağını belirterek “Bu yıl Anfaş çok farklı geçecek. Amacımız daha büyük kitlelere ulaşmak” dedi.
 
Ünlü şeflerden özel sunumlar, uzman isimlerin yer aldığı paneller ve birbirinden keyifli etkinlikler
 
Anadolu Aşçılar Federasyonu Başkanı Tamer Özkan, fuar kapsamında 22 work shop yapılacağını belirterek, “Bu work shoplarda, Akdeniz Bölgesi’nin değerli şefleri ile birlikte ülkemizin diğer bölgelerinden ve KKTC’den, Gürcistan ve Azarbaycan’ dan şefler sunum yapacaklar. Toplamda 44 şef damak tadının zirvesine ulaştıracak.” dedi.
 
Açılış töreni ve şeflerin sunumu için özel bir alan hazırlandığını belirten Özkan fuarla ilgili ayrıca şu bilgileri verdi:
 
“Değişik üniversitelerden öğrenciler misafirlerimiz olacak.
 
İçecek bölümünde Akdeniz gastronomi yıldızlarının kokteyl yarışması gerçekleştirilecek.
 
Fuarın üçüncü gününde de katılımcı firmalar onuruna konser verilecek.
 
Dört gün boyunca da sektör panelleri düzenlenecek ve alanında uzman isimler bilgilendirme sunumları yapacak”
 
Fuarda katılımcıları sürprizler bekliyor
 
Fuara şimdiden büyük ilginin olduğunu söyleyen ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ise, önümüzdeki yılın ikinci ayında sektörün lider firmalarını yine FoodProduct çatısı altında buluşturacaklarını ifade ederek, “30’uncusunu düzenleyeceğimiz fuar, sürpriz gelişmelerle yapılacak. Ünlü isimleri ağırlayacağız.  Etkinlik alanındaki şovlar yine büyüleyecek” diye konuştu
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.